Setari Cookie-uri

Evenimente în București: Scurt ghid al distracției din capitală

Clever te duce la cele mai tari evenimente din acest week-end!

Primul week-end al lunii august este plin de evenimente ofertante, în ciuda vremii capricioase. Fie că îți dorești un moment de relaxare, o petrecere aprinsă până în zori, un concert sau o infuzie de cultură, cu siguranță ai la dispoziție numeroase astfel de opțiuni.

Născuți aici. Expoziție de fluturi tropicali vii. – Muzeul de istorie tropicală Grigore Antipa

Fascinanta expoziție din sera muzeului îi invită pe cei mari și cei mici, în egală măsură, să pășească în fascinantele lumi exotice populate de fluturi cu aripi colorate ca florile. Fragile și, în același timp, spectaculoase, micile fiinte pot fi admirate în fiecare zi de marți până duminică, de la ora 10.00.

Expoziția Space Adventure – Romexpo

O mare dintre misterele Universului te așteaptă pănâ pe 15 octombrie la Romexpo, în cadrul unei expoziții care a trecut deja cu succes prin alte cinci țări! Aici vei găsi colecțiile uimitoare de sute de piese ale US Space and Rocket Center, folosite în misiunile speciale ale NASA, roci de lună colectate în timpul descoperirilor și copii fidele ale rachetelor și capsulelor spațiale! De asemenea, cei care se visau astronauți când erau mici îți pot testa abilitățile în tabăra de antrenament pusă la dispoziție în cadrul expoziției. Aici vor descoperi dacă pot conduce o misiune spațială sau dacă pot conduce o navă reală.

Citește și:

Foto nd3000/ Shutterstock

Festivalul Strada Armenească 2019

Cea de-a șasea ediție a Festivalului Strada Armenească are loc anul acesta între 2 și 4 august și aduce în Cartierul Armenesc din București o serie de evenimente pentru toate gusturile și vârstele. Expoziții și workshopuri, meșteșugari, tururi ghidate, delicii culinare, dansuri tradiționale și concerte de neuitat, toate vă așteaptă în cele trei zile de festival pe strada Armenească.

Artistii care vor urca pe scena festivalului sunt The Motans, Moonlight Breakfast, Valeria Stoica, Mahala Rai Banda, Karin Folk Dance and Song Group, Miko & Crew, Ansamblul Vartavar, Ansamblul Asteria, Bucharest Klezmer Band, Ansamblul Kymata, Trupa Haverim, Ansamblul Hayakaghak, Antonia Cojocaru (The Greek Diamond), Soprana Irina Moșu-Velciu și pianistul Roman Manoleanu.

Citește și:

Spre deliciul tuturor, în ultima zi de eveniment va avea loc Vartavar – bătaia cu apă tradițională în cultura armenească.

3M – Cei trei magnifici – Teatrul Național I.L. Caragiale, Sala Mare (sâmbătă, 3 august)

3M este un regal cultural oferit de trei mari actori ai scenei românești: Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele și George Mihăiță. Cei 3 magnifici vor dezvălui secrete din spatele cortinei, vor aduce în discuție mistere ale vieții și ne vor transpune într-o lume creionată chiar de ei, se arată pe site-ul Teatrului Național.

Dirty Disco BubbleGum by Eugen Radescu – Club Control

Îți aduci aminte vremurile în care așteptai cu înfrigurare ca piesa ta preferată să fie difuzată la posturile românești de muzică? Ai prins acele timpuri când umpleai casete întregi cu melodii înregistrate de la radio, cu tot cu reclame? Vino sâmbată, 4 august, la Control Club să te bucuri de toate piesele all time clasics din anii 70, 80 și 90!

Citește și:

Copacul cu Cărți 2019 – Parcul Cișmigiu

Parcul Cișmigiu se va transforma într-o zonă de relaxare și lectură în aer liber la cea de-a VI-a ediție a proiectului, iar intrarea este liberă la toate activitățile.

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică sunt programate ateliere de creație pentru copii. De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, vor avea loc sesiuni de muzică live, iar Discovery România, începând cu ora 21:00, filme documentare marca Discovery Channel – „Expediții în necunoscut” care vor fi proiectate în cadrul evenimentului.

Oriunde te duci in acest weekend, du-te cu Clever! Ajungi rapid și ușor la cele mai cool evenimente la finalul de săptămână. Dacă n-ai încercat încă aplicația, introdu în aplicație codul Kudika002 și ai discount de 15 lei la prima cursă.

Citește și:

Descarca de AICI aplicatia Clever!

Foto main Halfpoint/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.