Setari Cookie-uri

Cadouri pentru casă nouă: idei originale pentru începuturi cu zâmbete

Dacă ai un prieten care în sfârșit a reușit să își ia locuința mult dorită, marcați această realizare și cumpără-i un cadou de casă nouă!

Să cauți un cadou de casă nouă poate fi o adevărată provocare, dar și o formă de terapie. Cel puțin dacă ne gândim din perspectiva bucuriei și distracției pe care o vei asigura cuiva drag. Că este vorba despre o cunoștință, despre soră sau cel mai bun prieten, atunci când cineva se mută într-un apartament nou, trebuie (ar fi drăguț) să îi oferi o atenție care să marcheze schimbarea. Pentru câteva idei inspirate de cadouri de casă nouă, găsești mai jos sugestii:

Suport de perete pentru sticle de vin

Pentru că ați ajuns până la acest punct și îi ești alături când se mută în noul apartament, unul pe care și l-a dorit dintotdeauna, poți alege drept cadou de casă nouă un suport de vinuri. Până la urmă vei fi invitat(ă) în multe ocazii la cine gătite aici și ar fi păcat să nu serviți preparatele cu un vin rece. Noi am găsit un suport care se fixează pe perete și care va putea fi și drept o decorațiune cool pentru bucătărie sau zona de dining.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Suport pentru chei - cadou pentru mutat

Ce poate fi mai inspirat pentru un cadou de casă nouă, decât un suport de chei? Până la urmă, acestea simbolizează întocmai actul de proprietate, bucuria de a se fi îndeplinit un vis și încântarea de a deschide propriile încuietori. Suportul din lemn ales de noi are la exterior și opțiunea de a expune fotografii - poate chiar ipostaze cât mai caraghioase care să “întâmpine” musafirii de la intrare. Cu siguranță un dar original și practic.

Îl poți comanda aici

Set de masă cu 24 de piese veselă pentru noi locuințe

Atunci când cineva se mută într-o casă nouă, nu are prea multe lucrușoare pe care să le care cu el sau cu ea. Și un set complet de veselă ar fi un start fresh pentru că va avea nevoie să continue să servească invitații care vor veni să vadă noile achiziții. Ne-am orientat către un set cu print original, cu niște păsări. Pachetul cu piese de porțelan include 12 farfurii întinse (6 cu diametru de 25 cm, 6 de 20 cm), 6 boluri, 6 farfurii pentru desert.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Coșuri din rattan pentru depozitare

Poate că încă nu și-a ales stilul de decorațiuni pe care îl va aborda în casă - că este vintage, minimalist, rustic sau industrial - așa că cel mai bine ar fi ca atunci când alegi un cadou de casă nouă să fie ceva neutru. Pentru că va avea, cu siguranță, nevoie de niște coșuri de depozitare. Noi am găsit un set de 3, din ratan koboo, un material în tendințe. Se întreține ușor, arată grozav.

Îl poți comanda aici

Set halat de baie și prosoape

Asta este un cadou de casă nouă pentru un cuplu - și pentru el, și pentru ea. Adică ceva pentru baie, un set de halate de baie (mâneci lungi, două buzunare pe partea din față, închidere cu șnur) cu prosoape din bumbac. Unele sunt roz pastel, altele alb și nu există varianta să nu placă. Au și niște broderii în relief foarte interesante.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Plantă terariu pentru casă nouă

Pentru că natură, pentru că frumusețe, pentru că sănătate. Un cadou de casă nouă tare cool ar fi un terariu cu plante suculente. Practic este o grădină în miniatură, așezată frumos într-un glob de sticlă și luminat imbietor. Este o piesă ornamentală interesantă, un microclimat artificială ce reprezintă o mostră de inspirație pentru cei mai pretențioși.

O poți comanda aici

Espressor manual de cafea cu dispozitiv spumare

Imediat după ce abia te muți undeva, cu siguranță că vor urma multe zile când se împachetează, despachetează, aranjează, mută lucrușoare. Motiv pentru care cei care au făcut acest pas, vor avea nevoie de energie. Iar o cafea este de nelipsit în acest proces. Așa că ne-am gândit ca un cadou de casă nouă să fie un espressor. Cel ales de noi, De’Longhi EC221.B are și sistem cappuccino (mixează abur, aer și lapte cu spumă), capacitate 1 litru, oprire automată.

Citește și:

Îl poți programa aici

Tocător cu servire

O să spui că nu poți marca începuturile cu un tocător, dar te contrazicem. Pentru că, uneori, multe lucruri se limitează la mâncare, să știi că poți începe prin a lua un fund de lemn celor care abia s-au mutat undeva. Cu siguranță că vor improviza mese la început, dar noi am găsit ceva care are și servire. Ca să își amintească cum era când nu aveau mai nimic și… totul a început cu un tocător de pâine cu servire. La alegere îl poți personaliza cu anul “inaugurării”.

Îl poți comanda aici

foto: StockSnap, Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.