Setari Cookie-uri

Dulcele rece: 7 forme simpatice pentru înghețată

Joacă în bucătărie: surprinde-ți invitații cu un desert în forme de înghețată obținute cu niște accesorii amuzant de distractive!

Nu ne grăbim când spunem că vara se mănâncă cea mai multă înghețată din timpul anului. Până la urmă și temperaturile ridicate obligă la consum de dulce și rece, așa că nu ar fi o idee prea rea să începem să facem acasă acest desert care se obține rapid, care să fie și mai sănătos decât ce găsim prin comerț. Pentru a transforma totul în ceva mai puțin provocator și mai degrabă în ceva cool, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva forme de înghețată - colorate, simpatice și faine!

Forme colorate din silicon pentru înghețată

Primele forme de înghețată care ne-au atras atenția sunt cele de la brandul Lekue, unul extrem de apreciat și valoros. Fabricate din silicon premium platinum, acestea sunt durabile și sigure, având un design original. Se întrețin ușor, nu rețin miros și … înghețata se consumă îndată! Plus că au și bețișor încorporat.

Citește și:

Le poți comanda aici

Forme de înghețată tip pahar

Colorate și drăguțe sunt aceste forme de înghețată. Sunt șase incluse în pachet, niște accesorii care îi invită și pe cei mici la bucătărit. Sunt potrivite de “lucrat” cu ele atât pentru copii, cât și pentru adulți. La aspect sunt inspirate de personaje din povești puse pe șotii.

Le poți comanda aici

Forme de fructe pentru înghețată

Poți jongla cum îți este mai la îndemână cu ingredientele pentru a face ce înghețată îți place. Odată gata făcut preparatul, orientează-te către ceva aparte, cum ar fi aceste forme de ananas și pepene ca să îți surprinzi musafirii. Ca să faci totul și mai interesant, pe lângă bucățele de fructe, poți pune niște șampanie.

Citește și:

Le poți comanda aici

Forme de înghețată tropical

O să recunoaștem - îndată ce am văzut aceste forme de înghețată gândul ne-a zburat la vacanță! Nu oriunde, ci undeva la plajă, departe de aglomerație și cu un cocktail lângă. Așadar, poți aduce puțină briză de la mare dacă alegi aceste forme de înghețată care imită un palmier și un papagal, ca rupte dintr-o destinație exotică. Sunt prevăzute și cu bețișoare din plastic.

Le poți comanda aici

Formă pentru înghețată Pinguin

Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt când spunem că această formă de înghețată este super caraghioasă. Reproducând un iceberg pe care stă cocoțat un pinguin, această formă ne-a făcut să zâmbim și să tânjim după răcoare. Nu vine la set, deci vei avea doar o bucățică, de altfel una specială pentru surprize.

Citește și:

    O poți comanda aici

    Formă pentru înghețată cornet

    Cu un design unic, din material rezistent, aceste forme imită o vafă de cornet. Sunt dintr-un material rezistent și vin la pachet în patru bucăți. Ar putea deveni o scuză pentru a se petrece câteva momente faine în bucătărie, în timp ce urmați rețeta pentru cea mai bună înghețată pe care ați mâncat-o vreodată!

    O poți comanda aici

    foto: silviarita , Pixabay

    Vizionare placuta


    Kudika
    7 August 2019
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.