Setari Cookie-uri

Veselie și culoare: scaune de birou pentru camera copilului ștrengar

Încep pregătirile pentru un nou an școlar - iată câteva modele de scaune de birou pentru camera copilului tău!

Camera unui copil este completă dacă are colțul său de relaxare. Iar locșorul unde își desfășoară activitatea pentru școală trebuie să fie unul unde se poate recrea liniștit. Motiv pentru care biroul și scaunul de birou joacă roluri importante în decorarea zonei de scris. Așa se face că ne-am gândit să îți arătăm câteva modele de scaune de birou pentru camera celui mic - sunt perfecte atât pentru ea, cât și pentru el.

Scaun de birou roz pentru copii

Smooth Pink este un scaun de birou pentru camera copiilor, care se potrivește mai degrabă într-o locație pentru fetițe. Înălțimea scaunului poate varia între 82-94 centimetri, iar cea a șezutului între 41 și 53 de centimetri. Greutatea maximă suportată este de 80 de kilograme. Structura este din oțel cromat și plastic, tapițeria având umplutură din burete. Cu siguranță va fi o pată de culoare faină!

Citește și:

Îl poți vedea aici

Scaun de birou cu fluturi

Din piele ecologică, acest scaun de birou pentru copii este tapițat și cu stofă - una imprimată cu model de fluturi. Alb, într-un design minimalist, se potrivește camerelor de tineret, deloc încărcate. Are construcție ergonomică cu suport lombar ce asigură confort și sprijin spatelui, înălțimea fiind reglabilă. Ne place pentru că arată modern, este ușor romantic.

Îl poți comanda aici

Scaun de birou multicolor

Cu motive marine, acest scaun este confortabil, rotativ și destinat camerelor de copii. Acesta are șezutul și spătarul tapițate cu stofă cu print de sezon, de plajă. Dotat cu mecanism up&down, are bază cromatică metalică. Este gândit în stil contemporan, este cu roți și fără brațe.

Citește și:

Se poate comanda aici

Scaun cu pisică decorativă pentru cameră copii

Un model de scaun de birou pentru iubitorii de feline, unul care ne-a făcut să ne gândim la ceva amuzant și vesel. Până la urmă, dacă tot îi plac animăluțele, de ce să nu iei o piesă de mobilier cu o astfel de temă? Carcasa este neagră, are mecanism cu gaz care are înălțimea ajustabilă și nivelul de adâncime este de asemenea reglabil. Cine știe, poate asigură mai mult spor la făcut temele.

Îl poți comanda aici

Scaun de birou cu buline

Pentru că ne plac scaunele cât mai colorate, ne-am gândit că o notă simpatică poate fi asigurată și de un scaun de birou cu bulinuțe! Cu spătar îngust și extrem de caraghios ca aspect, ne place pentru că pare să invite la relaxare. Este reglabil, este drăguț, este interesant că înfățișare și va plăcea celor mici.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Scaun de copii cu ursuleț

Și pentru fete, și pentru băieți, acest scaun este extrem de simpatic din mai multe puncte de vedere. Pe lângă faptul că spătarul imită căpșorul unui ursuleț, mai are și un design cât mai jovial - rotițele sunt colorate divers. Are șezutul și spătarul ergonomice profilate, înălțimea și nivelul de adâncime a șezutul ajustabile.

Îl poți vedea aici

foto: Victoria_Borodinova, Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.