Setari Cookie-uri

Perne decorative cu imprimeuri florale și look de prospețime

Pentru că o cameră este mai veselă cu niște perne decorative, am ales unele cu imprimeuri florale ca să aducem magie în zona ta de relaxare!

Că este vară sau primăvară, toamnă sau iarnă, florile sunt o adiție obligatorie în orice încăpere. Dar se întâmplă, uneori, să fii privată de acest răsfăț, așa că poți păcăli puțin mintea aducând niște perne decorative cu flori. Așa se face că am găsit câteva modele care să te inspire să faci câteva modificări prin locuință și să te bucuri de momente delicate cu minim de efort. Poate părea că exagerăm, dar cu siguranță că aceste perne ornamentale te vor face să aștepți entuziasmată să te refugiezi în colțișorul tău.

Pernă decorativă cu flori și fundițe

Această față de pernă ne pare că este ruptă dintr-un decor de casă a anilor ‘20 din Paris. Posibil să tragem concluzii pripite, dar cu siguranță aspectul shabby retro este unul deosebit. Cu un aer modern, perna se potrivește atât pentru mașină, cât și pentru living sau dormitor.

Citește și:

O poți vedea aici

Pernă cu imprimeu și dantelă

O pernă parcă ruptă din amintirile cu bunica, din odaia mămăiței unde ai vrea să te întorci ca să miroși acel parfum de vechi. Ne place aspectul ăsta de parcă ar fi fost lucrată manual și cu multă trudă. Are patru flori mov în părțile laterale și niște accesorii ca de mileuri.

O poți vedea aici

Față de pernă câmp de flori

Un câmp de flori de toamnă - această pernă se vede minunat înghesuită într-un colț de lectură. Cu siguranță te va ajută să te relaxezi, fiind în culori autumnale care invită la odihnă. Este o pernă cu imprimeuri florale care să placă și invitaților care vor aprecia altfel șederea.

O poți vedea aici

Față de pernă cu trandafiri

Cu dimensiuni discrete, de 45x45 de centimetri, această pernuță place pentru că florile sunt în dimensiuni generoase și îmbracă întreagă față. O să se remarce prin aspectul de vară, colorat și vesel, și o să aducă o pată de jovialitate încăperii unde este așezată.

Citește și:

O poți vedea aici

Față de pernă cu flori în vază

Dacă ți se pare că nu ai suficiente flori în camera ta, atunci mai poți aduce unele și în fețele de pernă care se vor așeza cu bun gust pe canapeaua sau patul tău. Este imprimată pe o singură parte, cu o vază plină de flori într-un buchet fain. Are un aspect vintage grație decorului ușor prăfuit.

O poți vedea aici

Pernă cu inspirație de flori japoneze

Pentru că această față de pernă ne duce cu gândul la o plimbare printr-o grădina japoneză, când florile abia ce au înmugurit și parfumează toate aleile. Pe un fundal albastru turcoaz sunt eliberate rămurele de flori alb-roz cât pentru a încânta privirea musafirului care îți va aprecia alegerea în materie de perne decorative.

Citește și:

O poți vedea aici

Față de pernă cu lavandă

Pentru că levănțică este tot mai populară, ne place atât de mult încât am vrea să o ai chiar și pe pernă. Atât de aspectuoasă și de făină, această pernă decorativă asigură un look rural grație aspectului neglijent al buchetului care stă pe față central. Pe margine sunt cusături care imită împletituri întrerupte de carouri.

O poți vedea aici

Față de pernă cu flori galbene

Pe un fundal galben-muștar aprins sunt aranjate flori cât mai frumoase. Cu ciucurei în colțuri, această pernă adaugă un suflu nou de prospețime și de natural locuinței tale. Modelul ales de noi este unul desăvârșit și place pentru nuanțele vibrante.

O poți vedea aici

foto: By ponsulak, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.