Setari Cookie-uri

Agende 2020: pregătește-te din timp pentru noul an

Știu, știu, nu e cazul să grăbim timpul, dar nici să îi dăm voie să ne ia pe nepregătite nu e o idee prea bună. Ați văzut doar cât de repede a trecut 2019 și ne-am trezit că au rămas atâtea nerezolvate de pe listă, dar asta tocmai pentru că nu a existat o listă.

Dacă nu v-ați convins până acum de importanța unui jurnal și a unei agende, vă propun să încercați măcar timp de 2-3 luni să notați într-o agendă sarcinile pentru fiecare zi, fiecare săptămână, fiecare lună, dorințele și ce vă propuneți să duceți la bun sfârșit, cu rugămintea ca la final să bifați cu sinceritate ce ați reușit să realizați.

Având toată schema în fața ochilor, pe o foaie de hârtie, o să vă simțiți mai motivate să bifați fiecare sarcină și fiecare dorință în parte.

Agende 2020

În primul și în primul rând, foarte important este ca agenda să fie plăcută ochiului. Unele dintre noi preferă agendele pe a căror copertă se află un citat motivațional, altele le preferă pe cele cu copertă retro... din fericire, există agende pentru toate gusturile.

Citește și:

Mai apoi, un alt detaliu foarte important este tipul de agendă: datată, cu foi tip dictando ori cu foi albe, cu spirală, cu lacăt, etc. Într-un final, dar la fel de important, este ca agenda să fie din anul curent. De ce ar vrea cineva să își noteze sarcinile din data de 25 februarie 2020 într-o agendă din 2015? E ca și cum nu ai trăi realitatea.

Agende 2020

Agendă cu foi albe

Agendă dictando Guns N'Roses

Agendă cu foi dictando

Agendă cu spirală

Așadar, m-am gândit să pregătesc din timp câteva recomandări cu agende pentru anul ce urmează și fie ca 2020 să fie anul ăla care ne împlinește din toate punctele de vedere, care scoate la vedere ce este mai bun în noi, adevărata noastră putere și calitățile de care am uitat undeva, într-un cufăr zăvorâte.

Fie ca 2020 să fie anul care cerne oamenii din viața noaștră și ni lasă alături pe cei care ne împlinesc sufletește, care ne bucură fiecare zi și care ne iubesc necondiționat.

Citește și:

De ținut minte: agenda, fie ea jurnal sau de birou, este un obiect intim. Sunt puțini cei care ar trebui să aibă acces la ea, poate nici măcar cei mai de încredere prieteni nu ar trebui să o răsfoiască.

Important este ca cele notate în ea să fie cât mai multe bifate, cât mai multe duse la bun sfârșit. Asta înseamnă multe reușite ce ajută la dobândirea și creșterea încrederii de sine.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.