Setari Cookie-uri

Decor de toamnă: textile și decorațiuni

Pentru câteva dintre noi, toamna este un anotimp închis, aducător de ploaie și de dimineți mohorâte, însă pentru restul, toamna este acel anotimp magic care deschide inimile noastre spre visare.

Cu al ei val de răcoare, doamna toamnă reușește să ne readucă la viață, ne dă înapoi energia pe care canicula ne-a furat-o și ne deschide uși către noi oportunități. Ar trebui să urmăm exemplul nuvelistului Nathaniel Hawthorne, care spunea: "Nu mă pot îndura să risipesc, stând în casă, ceva atât de prețios ca un răsărit de soare în toamnă. Așa că îmi petrec în aer liber toate orele zilei.".

Însă nu doar natura se îmbracă în haine de toamnă, ci și interioarele caselor noastre ar trebui să poarte aceleași nuanțe vibrante, de aceea am căutat pentru astăzi câteva decorațiuni și textile care aduc un omagiu acestui anotimp.

Covoare de toamnă

Când vine toamna, trotuarele, străzile și curțile sunt acoperite de un covor foșnitor de frunze. Pentru că nu putem aduce acest covor în casele noastre, îl putem înlocui cu un covor textil în nuanțele frunzelor.

Citește și:

Pășim astfel, la propriu și la figurat, într-o lume de poveste și ne bucurăm de căldura din casă, când ne bem cafeaua și citim o carte captivantă, în timp ce afară vântul este preocupat să plimbe frunzele dintr-o parte în cealaltă.

Decor de toamna

Covor de toamnă

Covor cu recoltă de toamnă

Ceasuri de perete

Pun pariu că nu te-ai gândit să înlocuiești până și ceasul de perete cu unul de sezon. Ei bine, nu îți sugerez să îl schimbi pe cel din living, dar pentru bucătărie, acolo unde, după părerea mea, ar trebui să se simtă cel mai puternic sosirea toamnei, am găsit câteva modele inedite de ceasuri de perete.

Toamna este anotimp de sărbătoare și recoltă, este anotimpul condimentelor și al celor mai îmbietoare mirosuri de fructe și legume, de aceea am ales două ceasuri de perete cu... condimente. Îți vor fi de folos atunci când trebuie să știi exact cât trebuie să lași pe foc mâncarea, dar și când îți scapă exact condimentul care lipsește pentru ca mâncarea să fie perfectă la gust.

Citește și:

Decoratiuni

Ceas de perete condimente

Ceas de perete cu mesaj

Fețe de pernă

Bineînțeles că niciun decor interior nu este gata până nu sunt aduse pernele decorative cu specific. Din fericire, să găsești o pernă sau o față de pernă în culorile sau peisajul de toamnă nu este deloc o sarcină grea. Aproape că le găsim la fiecare pas.

Cele două modele de față de pernă din imaginea de mai jos le-am găsit la câteva click-uri și nici că puteam să găsesc ceva care să se potrivească mai bine. Sunt ce ai nevoie atunci când vrei să strângi în brațe ceva sau pe cineva pentru că te-a emoționat prea puternic o scenă din film.

Textile

Față de pernă îndrăgostiți

Față de pernă frunze de toamnă

"Să știi că transformarea începe uneori cu o toamnă. Așa că niciodată să nu blestemi toamna." – Yasmin Mogahed

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/ by tsarenko tetiana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.