Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru femei: perne decorative

Când știi că ai întrecut măsura cu achiziționarea pernelor decorative? Niciodată. Întotdeauna se găsește loc pentru încă una, iar atunci când crezi că nu mai este loc pe canapea sau în pat, se amenajează rapid un locușor de depozitare.

Pentru că pernele decorative se împart și ele în categorii - de toamnă, iarnă, primăvară și vară, de Crăciun, de Anul Nou sau de Paște, pentru iubitorii de animale, cu mesaje motivaționale, etc., iar asta înseamnă că trebuie puse la vedere în funcție de ocazie.

Mai mult de atât, perna decorativă reprezintă o idee numai bună de cadou, în special atunci când găsești o pernă care se potrivește sărbătoritei.

Perne decorative

Dacă sărbătorita iubește animalele poate chiar mai mult decât oamenii, căutarea este ușoară: avem de căutat printre pernele decorative cu pisici, căței, cai, tigrii, pantere, delfini, păsări, etc. Găsim mai apoi perne decorative care se potrivesc fiecărui stil în parte – retro, chic, vintage, romantic, etc.

Citește și:

Mai sunt și pernele decorative cu mesaje – motivaționale sau de dragoste – printre cele mai căutate modele. Un mesaj motivațional privit, citit și conștientizat în fiecare zi induce o stare de bine și ajută la dobândirea încrederii de sine și a optimismului.

Perne decorative

Pernă decorativă cu pisici

Pernă decorativă cu inimioare

Pernă decorativă la circ

Fețe de pernă

Ca să nu ajungem la o colecție impresionantă cu peste 20 de modele de perne decorative și să ne trezim că nu mai este loc în casă de ele, putem opta pentru fețele de pernă. Astfel, este suficient să avem 5 perne decorative și fețe de pernă câte ne-au poftit ochii, pe care să le schimbăm ori de câte avem chef.

Astfel, este suficient să avem 5 perne decorative, chiar și 2, și fețe de pernă câte ne poftesc ochii, pe care să le schimbăm ori de câte avem chef. Fără să exagerez vreun pic, recunosc că nu m-ar deranja să primesc în dar un set de fețe de perne pentru toate anotimpurile, în toate culorile și cu diferite mesaje.

Citește și:

Fete de perna

Set fețe de pernă

Față de pernă retro

Față de pernă pretty lady

Dacă pe mine m-ar bucura, sunt convinsă că și ține îți surâde acum ideea. Așadar, să nu ai dubii dacă vrei să faci un astfel de cadou, posibil ca sărbătorita să îl aprecieze cel mai mult dintre toate pe care le v-a primi.

sursa foto front page: shutterstock/ by phaendin

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.