Setari Cookie-uri

Lansare de carte: Grădina cu visuri împlinite de Ramona Florentina Fugaciu

Vino să plantezi un vis în Grădina cu visuri împlinite!

Joi, 12 septembrie, de la ora 17.30 va avea loc lansarea cărții de debut a Ramonei Florentina Fugaciu. Evenimentul se va desfășura într-un spațiu cu totul aparte care transpune în realitate titlul cărții inspiraționale: atelierul Flori Poznașe, locul în care iau naștere bijuterii vegetale vii semnate cu delicatețe tot de Ramona Fugaciu.

Autoarea s-a născut pe 12 septembrie 1983 în Craiova, înconjurată de o familie unită de dragoste și care i-a insuflat puterea de a crede în ea și în curajul de a visa cu ochii deschiși. Pasionată de lectură, curioasă și temerară, Ramona și-a alimentat dragostea pentru cuvintele așternute pe hârtie în biblioteca Alexandru și Aristia Aman din orașul natal.

Anul acesta, după 36 de ani, se va îndeplini un alt vis: lansarea primei mele carti: "Grădina cu visuri Implinite" - o retrospectivă a visurilor mele si a lecțiilor de viata, învățate pe parcurs. Printre ele pot aminti aici călătorii în locuri cu oameni magici, care m-au făcut să reflectez si sa-mi revizuesc sistemul de valori; visul de a deveni florist si de a mă întâlni cu floristi de renume, în locuri si la evenimente unice; visul de a găsi un echilibru între pasiunile mele ( si sunt multe) și viața de familie, precum și acela de a conștientiza darurile minunate din viața mea și de a fi recunoscătoare pentru ele: familia, mentorii, oamenii pe care i-am intalnit si mi-au schimbat prin felul lor de a fi, maniera de a privi viata. Dincolo de toate acestea stă visul de a oferi celor ce citesc "Grădina cu visuri implinite", PUTEREA si CURAJUL de a VISA, spune Ramona.

Citește și:

Mai mult de atât, lansarea cărții va fi urmată de un program special oferit cititorilor în căutare de inspirație. Autoarea pregătește o serie de webminarii centrate în jurul curajului de a visa și de a ne duce la îndeplinire visurile. Găsești aici mai multe detalii despre programul inspirațional al Ramonei și despre cum poți lua parte la acesta. Webminariile vor avea loc live, pe pagina de Facebook Grădina cu Vise Împlinite și vor fi private, în grupul creat pe Facebook Planteaza un VIS in Gradina cu Vise Implinite!"

Îmi doresc ca prin această carte, dar și prin webminariile care vor urma, să ofer o sursă de inspirație pentru cei ce își doresc să își trăiască cele mai frumoase visuri, însă care încă se întreabă cum ceilalți reușesc să își urmeze pasiunile, cum pot pleca în vacanțe exotice , cum pot fi mereu cu zâmbetul pe buze, mai spune Ramona.

Citește și:

Intrarea la evenimentul de lansare este liberă, însă doritorii sunt rugați să se înregistreze în prealabil AICI.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.