Setari Cookie-uri

Camera bebelușului: seturi de lenjerie pentru pătuț

În primii 2-3 ani de viață, nu camera este cea care reprezintă universul copilului, ci pătuțul în care doarme, se joacă, vorbește cu îngerașii, mănâncă, primește vizite și, bineînțeles, crește.

O greșeală destul de gravă pe care mămicile continuă să o facă este aceea de a obișnui bebelușul să doarmă în patul matrimonial, fie cu ambii părinți în pat, fie cu unul dintre ei, mai exact... cu ele, mamele. Oricât de drag îți este copilul, oricât de greu ți s-ar părea să îl ții departe de tine – de fapt, de sânul tău, adică de lăptic, încearcă să nu cazi în această capcană.

Oriunde și-ar petrece ziua, seara este important ca bebelușul să se odihnească în pătuțul lui.

Chiar dacă în primul an pare să nu înțeleagă prea multe din ce se petrece în jurul său, felul în care este “amenajat” pătuțul, îi influențează starea și ajută la dezvoltarea lui.

Am selectat câteva modele de lenjerie pentru pătuț care ar putea să te scutească de stresul care apare atunci când nu poți să te decizi ce vrei să alegi.

Citește și:

Lenjerie pentru pătuț cu ursuleți

Cele mai multe modele de lenjerii pentru pătuț sunt unisex. Asta pentru că atât fetițelor cât și băiețeilor le plac ursuleții, pisicuțele, elefănțeii, le plac desenele animate și poveștile, le stă bine printre stele și pe norișori, ceea ce ușurează din efortul pe care îl depun părinții atunci când amenajează pătuțul.

Lenjeria pentru pătuț cu ursuleți este un model în care o să aibă vise frumoase atât un băiețel, cât și o fetiță. Setul conține un cearșaf de pilotă și o față de pernă, confecționate din bumbac și ideal pentru zilele răcoroase care urmează.

Lenjerie pentru patut

Lenjerie pătuț unisex

Lenjerie pentru pătuț cu Cenușăreasa

Pentru că noile generații se maturizează mult mai repede și tind să sară peste câteva etape importante din viața lor, cum ar fi jucatul cu păpușile, respectiv mașinuțele, mama este responsabilă ca micuțului să nu îi lipsească din program desenele animate care au bucurat generații de copii, păpușile pentru care croiau primele hăinuțe și jocurile din fața blocului.

Citește și:

Universul fetițelor ar trebui să fie asemeni poveștilor cu prinți și prințese, pentru că bebelușa este o prințesă încă din momentul în care se naște.

Așadar, propun ca lenjerie pentru pătuțul fetițelor un set cu Cenușăreasa. Setul conține față de pernă și ceașaf de pilotă, confecționate 100% din bumbac.

Lenjerie pentru patut

Lenjerie pătuț pentru fetițe

Lenjerie pentru pătuț cu pisicuțe

Lenjeria pentru pătuț roz, pentru fetițe, include 7 piese:

  • o pernuță subțire, 40x30 cm, cu o grosime ideală pentru bebeluși;
  • o plapumă confecționată din bumbac, cu umplutură ușoară, moale și termoizolantă;
  • un cearșaf cu elastic, rămâne fixat la orice mișcare a bebelasului și facilitează aerisirea;
  • 2 apărătoare laterale care protejează bebelușul de lovituri sau alte mici accidente și, în plus, îl ferește de curenții de aer din cameră;
  • un baldachin, piesă care protejază bebelușul de razele soarelui, iar pe timp de noapte îl ferește de lumina artificială din cameră;
  • un buzunar care funcționează ca un sertar pentru depozitarea celor necesare.

Baldachin

Citește și:

Lenjerie pătuț pentru fetițe

Lenjerie pentru pătuț cu Tom și Jerry

Lenjeria pentru pătuț "Tom și Jerry" conține 7 piese:

  • o pernuță subțire, deoarece bebelușii nu au voie să doarmă pe pernuțe înalte;
  • o plapumă imprimată cu suprafața din bumbac 100%, cu umplutură ușoară și termoizolantă;
  • un cearșaf cu elastic;
  • 2 apărătoare laterale - importante pentru siguranța bebelușului, îl protejează de lovituri sau mici accidente și, în același timp, protejează copilul de curenții de aer din încăpere;
  • un baldachin;
  • un buzunar care funcționează ca un sertar în care pot fi așezate biberonul, șervețelele umede, scutecele, creme, etc.

Lenjerie pentru patut

Lenjerie pătuț unisex

sursa foto front page: shutterstock/ by photographee.eu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.