Panasonic a lansat noua gamă de televizoare OLED

Panasonic a lansat noua gamă de televizoare OLED
Kudika
5 Noiembrie 2019

Bun venit în lumea spectaculoasă a negrului absolut!

comunicat de presa

Panasonic a prezentat ieri, în cadrul unui eveniment care a avut loc Hotel Epoque din București, gama 2019 de televizoare OLED. Modelele expuse – GZ2000, GZ950 și GZ15000 – sunt deja pe piața din România, regăsindu-se în portofoliul marilor retaileri și beneficiind de 5 ani garanție.

”Negrul absolut”, una dintre funcțiile principale ale ecranelor OLED Panasonic, a stat la baza întregului concept al evenimentului de lansare. Sloganul categoriei TV – Hollywood to your home – a inspirat-o pe dna. Irina Margareta Nistor, cunoscutul critic de film, atât la un savuros remember despre filmele văzute pe casete video marca Panasonic cât și la o abordare punctuală despre importanța calității imaginii filmelor vizionate acasă. Invitat la eveniment a fost și Andu Radu, DI colorist, care a realizat un demo și a vorbit din perspectiva specialistului în calitatea imaginii. Absolvent al UNATC București și al International Colourist Academy of London, Andu Radu este editor și colorist a peste 2000 de reclame și videoclipuri, a 7 filme de lung metraj, 20 de scurtmetraje și documentare cu nominalizări și premii la Cannes, Berlin, Locarno etc.

”Am avut alături de noi la această lansare două nume importante din industria filmului românesc: dna Irina Margareta Nistor și Andu Radu, colorist. Am fost onorați și încântați să transmitem mesajele noastre alături de dumnealor. , , nu reprezintă concepte abstracte ci abordări concrete ale companiei Panasonic pentru categoria TV. Cele mai recente modele Panasonic OLED reușesc să reproducă fără efort scene complicate cu luminozitate și contrast variabile – regăsite frecvent în transmisiile sportive live sau în filme de acțiune. Avem, astfel, o serie de televizoare Panasonic care redau imagini cinematice de o înaltă acuratețe și fidelitate”, a declarat Eduard Boiștean - Regional Business Director Panasonic România & Bulgaria.

”Panasonic OLED: Hollywood și Cannes la noi în sufragerie; și nici măcar nu trebuie să le dăm o cafea și o dulceață starurilor, chiar dacă par ireal de aproape! Cu un sunet ca în marile cinematografe și o imersiune totală în poveste! Știu deja ce o să-i scriu Moșului să-mi aducă de Crăciun (deși o să aibă nevoie de un sac mai mare, dar o să găseasca el o soluție pentru ditamai ecranul :) )” , Irina Margareta Nistor – critic de film

Folosesc un televizor OLED Panasonic de 3 ani pentru client monitoring. L-am întâlnit pentru prima dată într-un studio de grading din Hamburg. Am continuat să îl folosesc și în România la recomandarea profesorului meu de la International Colourist Academy of London. Într-un timp foarte scurt, am ajuns la concluzia că televizoarele OLED de la Panasonic sunt perfecte pentru munca mea întrucât redau cu cea mai mare acuratețe culorile și calitatea pe care ne-o dorim noi, creatorii de conținut. Mai mult, cred că în anii următori, lumea se va muta și mai mult pe streaming și vor avea astfel acces la conținut de înaltă calitate, care pe noile televizoare OLED Panasonic poate fi vizualizat exact așa cum a intenționat creatorul", Andu Radu – DI Colorist

Pentru 2019, Panasonic a crescut numărul televizoarelor OLED în acest moment existând pe piața din România seriile – GZ2000, GZ1500 și GZ950 – fiecare dintre acestea dispunând de procesorul ultra puternic Panasonic HCX PRO Intelligent.

Ecrane Panasonic de ultimă generație, ajustate la Hollywood.

Toate televizoarele OLED sunt o combinație impresionantă între acuratețea tehnologică a Panasonic și talentul remarcabil de ajustare a culorii al lui Stefan Sonnenfeld. Acesta se numără printre cei mai buni artiști din lume în domeniul ajustării culorilor astfel încât acestea să spună povești și să transmită emoții. El este un colaborator de încredere al unora dintre cei mai buni cineaști ai lumii, talentul său de colorist fiind pus în slujba multor filme apreciate în egală măsură de critici și public, precum A Star is Born, Wonder Woman, Man of Steel, Star Wars: The Force Awakens, Jurassic World și multe altele. Ca mulți alți coloriști de top, el folosește în activitatea sa de zi cu zi ecranele Panasonic OLED ca monitoare de referință de mare format pentru client.

Concepute pentru o experiență NEFLIX mai bună!

Panasonic și Neflix derulează o colaborare îndelungată, oferind divertisment de cea mai bună calitate. Datorită acestui parteneriat, anumite televizoare OLED Panasonic au capacitatea de a reda filme și seriale TV Netflix în cea mai calitativă formă.

Cu o simplă setare de meniu, abonații Netflix se pot bucura de culori exacte, de contrast dinamic precis și de mișcări realiste, exact așa cum și le-a imaginat creatorul.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri