Setari Cookie-uri

DETOX+MARKET Slow Gifting: editia de Craciun a targului de moda si lifestyle sustenabil aduce in prim-plan oameni si emotii

Zeci de metri de hartie colorata, fosnet de panglici desfacute cu nerabdare si acompaniate de o dulce anticipare, dar mai ales emotie autentica.

Editia a 16-a a targului de moda si lifestyle sustenabil DETOX+MARKET, care se va desfasura pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2019, in Piata Romana nr.5, promoveaza sub conceptul Slow Gifting, mai mult decat ideea cadorisirii, spiritul de odinioara care facea ca zilele de Craciun sa fie incarcate nu doar de obiecte, cat mai ales de bucurie sincera, semnificatie si… magie.

Inca de la primul eveniment, DETOX+MARKET si-a propus sa ofere publicului nu doar idei de design sustenabil, indiferent ca acest lucru a insemnat haine realizate din fibre naturale si cu grija pentru mediul inconjurator, sau cosmetice organice/bio, obiecte de decor si produse gourmet, ci alternative menite sa aduca plus-valoare lifestyle-ului cotidian, nu sa il aglomereze sau il sufoce in mod inutil. DETOX+MARKET s-a lansat intr-o perioada in care tema sustenabilitatii nu era nici pe departe la moda si nici volumele dedicate editarii si gestionarii inteligente a garderobei nu atinsesera statutul de bestsellers. Ajuns la a 16-a editie, targul continua sa prezinte idei si concepte inovatoare, care pun accent atat pe valorificarea responsabila a resurselor, cat si pe importanta actului de a darui si de a primi.

Citește și:

In preambulul editiei de Craciun, DETOX+MARKET dezvaluie un experiment inedit prin intermediul vizualurilor care anunta targul dedicat cadourilor de sarbatori. De data aceasta, protagonistii campaniei de comunicare nu sunt nici modele si nici persoane publice, ci oameni reali, ale caror expresii inainte si dupa primirea unor daruri, au fost surprinse spontan, intr-o maniera naturala, si fara absolut nimic regizat la mijloc. DETOX+MARKET Slow Gifting inseamna cadouri alese in tihna, fara presiunea timpului, fara agitatie si fara liste facute in prealabil. Acesta este si motivul pentru care targul are loc in weekend-ul de tranzitie intre ultimele luni ale anului – 30 noiembrie/1 decembrie, si nu cu cateva zile inainte de Sarbatori, cand frenezia atinge cote maxime, iar graba impinge doar la consumerism pur, fara substanta si emotie.

Citește și:

    DETOX+MARKET Slow Gifting este despre a descoperi darurile perfecte pentru cei dragi, nu doar de a le bifa pe lista, de a anticipa reactiile de uimire si fericire, de a capta emotia care insoteste actul de a oferi sau de a primi. Pentru majoritatea oamenilor conteaza doar cadourile, insa la DETOX+MARKET fiecare vizitator are sansa de a gasi ceva in plus si care nu poate fi cumparat: spiritul sarbatorilor de altadata. Iar pentru a contura si mai bine atmosfera plina de fast a finalului de an, pe contul de Instagram at targului @detox_market, se va derula in perioada 6 -30 noiembrie, cel mai mare Giveaway organizat pana in prezent: in fiecare zi a campaniei, cei care urmaresc contul vor putea castiga cate un cadou surpriza. In total sunt 24 de daruri, incredibil de tentante si mai ales generatoare de neastampar. Acel tip de neastampar pe care poate unii nu l-au mai simtit din perioada copilariei, dar care acum are toate sansele sa fie scos la iveala.

    Citește și:

      Targul de Craciun DETOX+MARKET Slow Gifting va avea loc in perioada 30 noiembrie-1 decembrie, in Piata Romana, nr.5 (langa A.S.E) si va reuni peste 100 de designeri romani si internationali, branduri de cosmetice naturale, bio sau organice, produse gourmet si decoratiuni, alaturi de o zona speciala dedicata pieselor pre-owned #ShopMyWardrobe, unde indragite vedete autohtone isi vor expune “comorile” din garderoba.

      Programul de vizitare al targului este sambata 30 noiembrie si duminica 1 decembrie: 10:00 – 20:00. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei si poate fi achizionat atat online, prin intermediul Eventbook.ro, cat si la targ.

      DETOX+MARKET este de asemenea prezent pe social media: pagina de eveniment AICI, contul de Facebook AICI, contul de Instagram AICI si online shop-ul AICI.

      DETOX+MARKET CHRISTMAS EDITION – Slow Gifting

      30 noiembrie & 1 decembrie 2019 || Piata Romana, nr.5

      10:00 – 20:00

      Vizionare placuta


      Kudika
      11 Noiembrie 2019
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.