Setari Cookie-uri

Cadouri de Craciun pentru copii: ce super oferte gasesti ACUM in magazine

Pregateste cea mai frumoasa supriza de Craciun pentru micutul tau!

Cadouri pentru copii inedite, amuzante, creative si practice pe care cei mici le vor adora. Descopera cele mai bune oferte din magazinele online.

Cadouri de Craciun pentru fete

Cizme de iarna Fox – EMU Australia

cadouri de craciun pentru copii Cizme mega simpatice confectionate din piele naturala, cu certificate Woolmark, dat produselor din lana curate. Interiorul este din lana de merinosi, astfel piciorusele vor fi calde si aerisite tot timpul.

Geaca Blue Seven cu stelute

cadouri de craciun pentru fete

O geaca de iarna ideala pentru fete din colectia Blue Seven, cu gluga, buzunare care se inched si material care mentine caldura.

Papusa Maia Creste

cadouri de craciun pentru copii

Iubitoarea si dragala papusa Maia pe care toate fetitele o indragesc. Maia ofera afectiune si bucurie si cu cat o indragesti mai mult cu atat ea te va rasplati cu clipe minunate. Pachetul contine papusa Maia, biberon, farfurie si tacamuri.

Citește și:

Lego Friends – Cafeneaua cu briose a Oliviei

cadouri de craciun pentru copii

Exploreaza toate functiile interesante inventate de Olivia pentru a o ajuta sa faca cele mai deliciose placinte si briose la cuptor. Poti sa creezi propriile bunatati la automatul de briose.

Bucatarie Smoby Disney Princess cu accesorii

cadouri de craciun pentru copii

Pentru fetitele pasionate de gatit bucatarie Smoby Disney princess va fi un cadou ideal. Bucataria este formata din 19 accesorii printre care cuptor cu usa care se deschidem chiuveta, scurgator de vase, saptii de depozitare sau tacamuri. O bucatarie care ajuta la dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii.

Set de servit ceaiul Smoby Frozen

cadouri de craciun pentru copii

Printre cele mai frumoase cadouri pentru copii se numara si acest set care contine 14 accesorii, mai exact 4 cesti cu suport, 4 farfurii, ceainic si o tava, toate decorate cu Anna si Elsa din desenul animat Frozen.

Citește și:

Cizme de iarna Geox

cadouri de craciun pentru copii

Printre cele mai bune si rezistente ghetute de iarna sunt cele de la Geox, un mozel izolat confectionat din piele naturala. Ghetele dispun de sistemul Geox Respira care imbunatateste ventilarea si, totodata, permite ingrijirea sanatatii piciorusele.

Pulover cu tematica de Craciun

cadouri de craciun pentru copii

Un pulover dragalas si calduros cu tematica de Craciun.

Tricicleta Skutt Agilis

cadouri de craciun pentru copii

Pentru plimbarile copilului tau tricicleta Skutt AGILIS este una ideala epntru ca asigura confortul atat pentru copil, cat si pentru parinte, datorita dotarii cu capotina retractabila, spatar reglabil, maner de ghidare a directiei si fereastra de observare. Plimbarile vor fi o adevarata bucurie.

Papusa Minnie Mouse

cadouri de craciun pentru copii

Cea mai buna prietena pentru fetita ta. Minne are o pereche de pantofiori, o rochie si o bentita cu fundita.

Puzzle Ravensburger Frozen II

cadouri de craciun pentru copii

Citește și:

De la cel mai popular brand de puzzle-uri din lume, cu tehnologia Softclick care garanteaza 100% o fixare cat mai exacta, iar fiecare piesa este diferita. Un puzzle cu cel mai popular desen animat Frozen.

Cadouri de Craciun pentru copii: baieti

Lego Star Wars - Transport Pod al Rezistentei

cadouri de craciun pentru copii

Lego Star Wars te provoaca sa reconstitui scene grozave de lupta galactica si sa faci parte din Rezistenta alaturi de eroii tai preferati.

Masina cu telecomanda iDrive – Voice Control

cadouri pentru copii

O masinuta spctaculoasa care poate fi condusa direct prin comenzi vocale. Se prinde telecomanda la incheietura, pornesti masinuta si telecomanda si demareaza in forta, rostind comenzile inregistrate.

Balansoar Bear Khaki cu sunete

cadouri de craciun pentru copii

Leganatul este una dintre activitatile cele mai placute si relaxante pentru copii, iar acest balansoar se va transforma rapid in preferatul micutului. Balansoarul scoate sunete in functie de tipul animalutului si contribuie la buna dispozitie a copilului.

Citește și:

Ghete impermeabile Trespass cu amortizare

cadouri de craciun pentru copii

Ghetute practice si material respirabil, impermeabile, cu structura interioara pentru sustinere si talpa rezistenta la tractiune ideale pentru iarna.

Bucatarie electronica Smoby Cherry cu sunete

cadouri de craciun pentru copii

O bucatarie cu un design elegant si interesant care va indeplini toate dorintele micutului bucatar. Bucataria contine accesorii precum tacamrusi si oale, capsule de cafea, pahare, apste, prajituri si alte alimente.

Set de joaca Eroi in Pijama

cadouri de craciun pentru copii

Eroi in Pijama se numara printre cele mai iubite desene animate de catre copii, iar acest set cu figurine care se transforma este o adevrata bucurie pentru cei mici. Apasa butonul, iar eroul tau preferat va aparea.

Pulover din amestec de lana United Colors of Benetton

cadouri de craciun pentru copii Un pulover calduros de lana, cu tematica de craciun in care cel mic se va simti relaxat si confortabil.

Citește și:

Geaca de puf Pepe Jeans

cadouri de craciun pentru copii

Geaca de la Pepe Jeans este un model izolat cu captuseala, buzunare care se inhid , gluga detasabila si foarte calduros.

Cadouri bebe

Carusel muzical Winfun

cadouri de craciun pentru copii

Caruselul muzical Winfun pentru patut are proiectir si jucarii detasabile, un brat rotativ cu 4 animalute, joc de lumini proiectate pe tavan si cantece linistitoare.

Salopeta cu botosei si model ren

cadouri bebe

O salopeta super dragalasa pentru copilasi, ideala pentru iarna. Materialul este 1005 bumbac, contine botosei si mansete pliabile.

Mai multe cadouri pentru copii aici.

foto: By YuryImaging, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.