Setari Cookie-uri

Wedding Fashion Philosophy dă tonul trendurilor de nuntă pentru 2020

Wedding Fashion Philosophy by Revista Nunta - trendsetting the 2020 wedding!

Joi, 21 noiembrie, la Flavours in the Garden va avea loc Wedding Fashion Philosophy, evenimentul Revistei Nunta care stabilește trendurile sezonului 2020 în materie de fashion&show nupțial și reunește specialiștiii din industria organizării de nunți care au fost alături de publicație pe parcursul celor 17 ediții.

Mai mult de atât, petrecerea-spectacol este modalitatea prin care echipa redacțională sărbătorește poziționarea Revistei Nunta ca punct de reper în domeniu datorită dedicării, pasiunii și creativității regăsite în fiecare pagină a revistei, precum și în articolele publicate pe www.revistanunta.ro, oglinda și extensia digitală a ghidului nupțial.


Activările partenerilor noștri, momentele speciale pregătite și cornerele foto inedite care poartă semnătura inconfundabilă We Do Wow Events întregesc conceptul evenimentului și sunt transpuneri vii ale experienței echipei redacționale, precum și a celei organizatorice. Mai mult de atât, toate aceste elemente vor deveni surse de inspirație pentru publicul Revistei, conectat la Wedding Fashion Philosophy pe tot parcursul acestuia prin postările și interviurile realizate în timp real pe social media.

Citește și:

Alături de viitori miri sau nuntași și experți, primele persoane care spus DA participării la evenimentul nupțial al toamnei au fost vedetele care au apărut pe coperta Revistei Nunta de-a lungul celor timpului.

În parteneriat cu Romanian Fashion Philosophy, vom prezenta direcțiile stilistice ale evenimentelor din 2020. Pe podium vor defila propunerile sezonului oferite de Trends by Adina Buzatu pentru miri, nași, cavaleri de onoare și invitați, iar viitoarele mirese și alaiul lor de doamne sunt invitate să își aleaga rochiile favorite din colecțiile propuse de Oana Nuțu și Innocenti Sposa.

Pentru a întregi ”portretul” miresei perfecte sau a invitatei elegante, Teilor vine cu propuneri prețioase reflectate în strălucirile bijuteriilor purtate pe podium. De asemenea, dacă domnii care vor să facă urmatorul pas, dar nu au găsit încă bijuteria perfectă care să însoțească cea mai importantă declarație de dragoste, cu siguranță vor găsi un strop de inspirație în bijuteriile autentice semnate Teilor.

Citește și:

    Așa cum o nuntă nu e nuntă fără muzică, din programul Wedding Fashion Philosophy nu pot lipsi momentele de show. Acestea vor fi oferite de două dintre cele mai mari nume din domeniu, Prestige Orchestra și Mahala Rai Banda.

    Din suita de surprize de la Wedding Fashion Philosophy face parte și El Unico, magazinul-concept dedicat cunoscătorilor rafinați de trabucuri, care așteaptă invitații cu un bar one of a kind!

    Pentru ca răsfățul senzorial să fie complet, Sweet Land s-a alăturat evenimentului cu tandrețuri și cofeturi dulci, custom&fresh made cu pasiune. De asemenea, pe tot parcursul serii, Shoteria va oferi un spectacol de zile mari și shoturi colorate de veselie și energie.

    Toate momentele spectaculoase ale serii vor fi imortalizate de Lovelight Photography, experții amintirilor imortalizate în fotografii.

    Wedding Fashion Philosophy - trendsetting the 2020 wedding!

    foto prima pagina Dmytro Sheremeta/ Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Noiembrie 2019
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.