Setari Cookie-uri

Idei de Secret Santa: Cadouri originale de Crăciun

Descopera cele mai amuzante idei de Secret Santa pentru colegii tai!

Incredibil, dar adevărat! Moș Crăciun ajunge peste tot în lume, inclusiv la locurile de muncă. Ce-i drept, vine cu ajutorul loteriei implementate de la americani, Secret Santa, sau mai neaoș, Moș Crăciun secret. Se întâmplă de multe ori ca Secret Santa să se transforme într-un alt task de bifat în loc să fie un motiv de bucurie și un prilej de a-i cunoaște mai bine pe colegii tăi de muncă. Cine știe, până la urmă chiar s-ar putea să îți placă de ei. Lăsând gluma la o parte, și până să ajungem la cadouri, iată care sunt cele câteva reguli de organizare ale ”loteriei”.

Reguli de Secret Santa

  1. Stabiliți din timp ziua în care faceți tragerea la sorți, precum și ziua în care vor fi oferite cadourile astfel încât să fie toată lumea la birou. Ideal ar fi ca între aceste două zile să fie cel puțin o săptămână astfel încât să fie timp suficient pentru căutări sau livrarea comenzilor.
  2. De asemenea, trebuie să stabiliți un buget maxim, astfel încât cadourile primite să aibă aproximativ aceeași valoarea pentru toată lumea. Secret Santa trebuie să fie un prilej de distracție, nu o competiție.
  3. În ziua stabilită pentru extragere, luați foi identice de hârtie și treceți pe ele numele tuturor colegilor din birou. Împachetați-le astfel încât să nu se vadă scrisul, puneți-le într-un bol sau într-o cutie și extrageți câte un bilețel.
  4. În cazul în care o persoană își extrage propriul nume din bol, atunci trebuie să anunțe și se repetă extragerea pentru toată lumea.
  5. Dacă în birou sunt mai mulți colegi cu același prenume, nu uitați să treceți și numele de familie pe bilețel.
  6. În situația în care ai extras un coleg pe care nu îl cunoști foarte bine (sau pe care nu îl simpatizezi neapărat), nu îi face un cadou general sau plictisitor. Până la urmă, Crăciunul este despre bunătate și comunitate. Prin urmare, dă la o parte orice animozitate și pune-te pe făcut un pic de muncă de detectiv. De regulă, paginile de Facebook și Instagram ale celor din jur pot oferi indicii bune despre ceea ce le place.

Cadouri de Secret Santa

Prima propunere de azi este să vizitezi secțiunea specială de la MindBlower.ro care are exact cadouri de Secret Santa.

Citește și:

Printre lucrurile care ne-au atras atenția se numără perna de masaj, ideală în special pentru cei care petrec ore îndelungate la birou, în fața calculatorului. Aceasta are două programe de masaj și poate fi folosită pentru gât, spate și picioare.

De asemenea, tot la MindBlower găsești cadoul ideal pentru colega aceea care dă vina mereu pe Mercur retrograd atunci când nu răspunde la mail și știe exact ce zodie ești după freză. Am ales pentru ea o cană termosensibilă care se transformă într-o mică hartă a constelațiilor.

Găsești o secțiune specială de cadouri pentru Secret Santa și pe 3gifts.ro. Dintre toate propunerile lor, ne-a atras întâi atenția boxa cu bluetooth care emană și o lumină ideală pentru o atmosferă de petrecere.

Ultima noastră sugestie de cadouri pentru Secret Santa vine de la giftforyou.ro. Dintre toate tentațiile lor, ne-am oprit la un amplificator video 3D cu difuzor. Acest ecran pentru telefonul mobil este compatibil cu IOS și Android și mărește imaginea de 3 ori, făcând-o mai clară și mai intensă. Modelul este simplu, elegant, ușor, de mici dimensiuni. Este prevazut si cu difuzor. Este usor de transportat si usor de folosit in diferite ocazii, indoor sau outdoor. Necesită alimentare electrică pentru încărcarea bateriilor difuzorului prin intermediul unui cablu micro USB inclus in pachet.

Citește și:

Foto prima pagina Dean Drobot/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.