Setari Cookie-uri

Colecția de Crăciun semnată Băiatul cu Flori

Cadouri corporate multisenzoriale sau pentru cei dragi și decoruri pentru evenimente de neuitat

comunicat de presa

După 10 ani dedicati florilor, știm că pentru a se potrivi perfect, un aranjament floral trebuie personalizat, adica să respecte particularitățile și preferințele unice ale unei persoane sau ale unei companii. Tocmai de aceea, în atelierul nostru, cadourile florale sunt realizate ”bespoke”. Acest lucru înseamnă că toate aranjamentele Băiatul cu Flori sunt personale și personalizate, croite după măsurile clientului.

”Coșuri” cadou reinterpretate și personalizate

De Moș Nicolae, Crăciun și Anul Nou sau pentru aniversarile de firma pregătim cadouri speciale, cu produsele preferate ale familiei sau celor cu care colaborezi. De asemenea, dacă vrei să trimiți un cadou special partenerilor și colaboratorilor, Băiatul cu Flori îți pune la dispoziție pachete avantajoase care includ, pe lângă decorul vegetal, răsfățuri pentru simțuri și accesorii de sezon.

Citește și:

Oferă un brăduț cadou

Personalizează bradul asa cum îți place pentru a-l oferi cadou sau pentru a decora birourile sau recepția companiei tale. Acesta poate fi construit în mod clasic, atât din crengi naturale din brad, dar și din alte elemente. Vedetele acestui sezon sunt brăduții cadou construiți din felii de lemn sau direct din accesoriile decorative ale acestui sezon, așa cum sunt globurile și mici instalații luminoase.

De Crăciun, oferă-le angajaților un decor festiv

Abonamentele și pachetele corporate puse la dispoziție de echipa de designeri a Băiatului cu Flori vor aduce un aer festiv și elegant în sediul oricărei companii, spre deliciul tuturor angajaților și partenerilor. De asemenea, dacă vrei să îți surprinzi angajații cu o petrecere specială de Crăciun, Băiatul cu Flori îți va pune la dispoziție aranjamente centrale vesele, construite din crengi naturale de brad, așezate în diferite suporturi de sticlă.

Citește și:

Pentru alte detalii și comenzi, te așteptăm pe BaiatulcuFlori.ro și pagina noastră de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.