7 cadouri interactive de moș Nicolae care pun imaginația la joacă

7 cadouri interactive de moș Nicolae care pun imaginația la joacă

De moș Nicolae copiii cuminți primesc cadouri, iar ei răspund cu entuziasm și râsete pentru fiecare lucru despachetat în grabă. Iată câteva sugestii pe care să le iei în considerare.

Începe goana după cadouri. Mult a fost, puțin a mai rămas, dacă ne gândim că în doar câteva zile vine moș Nicolae, iar peste doar două săptămâni moș Crăciun. Dar să începem cu începutul. Cel mai probabil că ai făcut deja lista cu cele necesare pentru a bifa cerințele micuțului tău preferat. Dar sigur se găsește mereu ceva suplimentar, doar pentru că merită. Pentru a-ți servi câteva idei, noi ne-am gândit ca niște jucării interactive ar fi perfecte. Pe lângă faptul că îi va bucura pe cei mici, le va fi și de folos în a învăța diverse lucruri importante care îi vor ajuta.

Cadouri interactive de Mos Nicoale pentru copii

Tom și prietenii vorbitori

cadouri de mos nicoale Retail jobs

Un joc extrem de simpatic, potrivit de oferit drept cadou de moș Nicolae atât băieților, cât și fetițelor. Tom este o pisicuță de pluș care, dacă i se apasă pe mâna stângă, începe și vorbește. Poate deveni un prieten de nădejde pentru cei mici, urmând ca aceasta să repete pe o voce haioasă ce aude. Conține sunete din aplicație și se potrivește celor care au peste trei ani.

Îl poți comanda aici

Tabletă interactivă pentru copiii

cadouri de mos nicoale

Tot de moș Nicolae ne-am gândit că un dar tare simpatic ar fi o tabletă cu activități, care să nu îi mai lase pe cei mici să se plictisească. Dispune de trei moduri de joacă diferite (cuvinte în limba engleză, litere, sunete cu cuvinte și butoane pentru forme geometrice prin cântece). Aceasta nu doar că va invita la distracție, dar va și ajuta prichindelul să învețe diverse lucruri. Este ușor de folosit, intuitivă și nu există riscul de vătămare.

O poți comanda aici

Jucarie interactivă smartphone

cadouri de mos nicoale

Copiii nu trebuie să stea tot timpul cu ochii în telefon. Există un smartphone creat special pentru ei, unul care să îi motiveze să deprindă diverse lucruri inteligente și utile. “Râde și învață” îi ajută pe cei de peste șase luni să se distreze cu patru aplicații interactive, opt emoticoane diferite, cu lumini colorate și sunete realiste ale telefoanelor. Se folosește pentru învățare (cântece și fraze pentru sentimente, conversații, zilele săptămânii, felicitări, socializare), comunicare, jocul rolurilor (le solicită imaginația). Are și șase melodii în lista de redare. Plus multe altele.

O poți comanda aici

Joc interactiv Girafa Twisty

cadouri de mos nicolae pentru copii

Moș Nicolae poate înseamnă și un joc interactiv cu o girafă. Este un joc electronic cu sunete, care presupune muncă de echipă. Practic, micuții se folosesc de gâtul girafei de joacă pentru a ajunge în vârf, iar primul care reușește va câștiga. Pachetul include o foaie cu instrucțiuni și autocolant, girafă, zar, diverși “inamici” care îngreunează treaba. Pentru a fi și mai provocator totul sunt și ceva sunete în toată distracția asta.

Îl poți vedea aici

Lamă dansatoare Boppi

cadouri de mos nicoale pentru copii

Recunoaștem că acest cadou poate fi unul nu tocmai inspirat, mai ales când muzica va răsuna constant în casă. Dar ce mai contează când copiii sunt fericiți? Lama dansatoare se activează printr-o simplă atingere și începe să mimeze mișcări de dans, astfel că îi va provoca pe toți cei de față să țină ritmul cu ea. Jucăria de pluș dispune de trei melodii și se pot selecta după bunul plac. Mai este nevoie doar de chef de distracție.

O poți comanda aici

Pistă de joacă Mighty Beanz

cadouri de mos nicolae pentru copii

Pentru băieți, o pistă cu cursă de mașini poate fi super cool. Se potrivește celor cu vârsta între 5-12 ani, celor care sunt mereu pregătiți de o întrecere. Setul conține o pistă Flip Track (se îndoaie), o figurină Mighty Beans, o broșură de jocuri care include trucuri variate. Poate fi o scuză de a se petrece timp împreună.

O poți comanda aici

Simulator 3D iDrive Virtual

cadouri de mos nicoale

Pentru că trăim în era tehnologiei, un simulator 3D pentru copii poate fi un cadou inspirat de oferit pe 6 decembrie. Mai ales dacă el sau ea sunt pasionați de gadgeturi și tehnologie. Produsul introduce jucătorul într-o lume virtuală unde se remarcă vibrații și totul pare captivant grație conceptului senzorial Include un Blaster și un vizor, plus un ghid de utilizare.

Îl poți comanda aici

foto: By Minnikova Mariia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri