Setari Cookie-uri

8 Cadouri de Craciun pentru prieteni: Pentru ca ei merita ceva special

Indiferent daca sunteti la inceputul prieteniei sau va cunoasteti inca din copilarie, aceste cadouri de craciun sunt ideale pentru prieteni si arata cat de importanta este legatura dintre voi.

Daca vrei sa iti suprinzi cei mai buni prieteni de Craciun, un cadou atent ales, in functie de personalitatea fiecaruia este exact ce ai nevoie. Uneori, se doveste a fi o sarcina dificila sa gasesti cadoul perfect pentru fiecare prieten, dar bucuria din ochii acelor persoane minunate care au fost langa tine in cele mai frumoase, amuzante sau dificile momente merita toata alergatura.

Cadouri inedite de Craciun pentru prieteni

Cana cadou cu mesaj pentru prieteni

cadouri de craciun pentru prieteni

O cana cu un mesaj de suflet prin care transmiti toata dragostea ta este o alegere ideala, mai ales pentru cel mai bun prieten - Good Friend Are Like Stars. Stelutele albe de pe cana transmit stralucirea si frumusetea prieteniei voastre.

O poti comanda aici

Sosete colorate

cadouri pentru prieteni

O pereche de sosete colorate cu modele vesele poate fi alegerea ideala de cadou de Craciun pentru prietenii amuzanti si copilarosi. Pe langa faptul ca salveaza orice tinuta de la a fi plictisitoare, modelele acestor sosete te vor duce cu gandul la copilarie si vacanta si te inspira sa fii mai vesel.

Citește și:

Le poti comanda aici.

Lumanare parfumata

cadouri de craciun pentru prieteni

Cine nu iubeste lumanarile parfumate, care creaza acea atmosfera confortabila si magica? Lumanarea Bath& Body Works Vanilla Bean Noel are o aroma dulce irezistibila si este una dintre cele mai frumoase idei de cadouri de Craciun pentru prieteni.

O poti comanda aici.

Caciula colorata

cadouri de craciun pentru prieteni

Pentru prietena care isi petrece chiar si iarna foarte mult timp afara, o caciula colorata si vesela care sa o protejeze este numai buna.

O poti comanda aici

Carte inspirationala

cadouri de craciun pentru prieteni

O carte frumoasa si inspirationala este unul dintre cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru prieteni. Am ales cartea Povesti de seara pentru fete rebele pentru prietenele care adora sa isi petreaca zilele friguroase de iarna citind.

O poti comanda aici

Harta razuibila Am fost acolo

cadouri de craciun pentru prieteni

Un cadou inedit si special pentru prietenii care adora sa calatoreasca si sunt mereu gata de o noua aventura. Totodata este o alegere ideala si pentru prietenii care viseaza candva sa ia la pas lumea intreaga, dar nu au avut curaj pana acum. Ce poate fi mai placut decat sa vii acasa si sa razuiesti inca o tara frumoasa pe harta calatoriilor?

Citește și:

O poti comanda aici.

Joc de societate Dixit

cadouri de craciun pentru prieteni

Un joc fascinant pe care daca il faci cadou prietenilor te vei bucura si tu alaturi de ei, mai mult decat atat va fi inca un motiv in plus sa va strangeti undeva si sa va bucurati de cateva ore amuzante si creative. Taramul viselor nu este niciodata prea departe de realitate asa ca tot ce trebui sa faceti este sa dati frau liber imaginatiei.

Il poti comanda aici.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.