Setari Cookie-uri

JW Marriott Bucharest Grand Hotel lansează Bubble ON SUNDAY SPARKLING Brunch

Experiența este accentuată de cele zece stații de gătit live, dar și de atmosfera efervescentă, unică, de la care nu vor lipsi momentele de muzică live, dar și un club special conceput pentru copii.

comunicat de presa

JW Marriott Bucharest Grand Hotel își invită clienții într-o călătorie a gustului și a rafinamentului culinar în cadrul noului concept de brunch, Bubble On Sunday Sparkling Brunch. Cei care doresc să-și petreacă duminica într-un cadru deosebit, cu familia sau prietenii, sunt invitați să trăiască o experiență gastronomică de top și să se bucure de cea mai variată ofertă culinară pentru un brunch din București. Experiența este accentuată de cele zece stații de gătit live, dar și de atmosfera efervescentă, unică, de la care nu vor lipsi momentele de muzică live, dar și un club special conceput pentru copii. Spațiul dedicat brunch-ului se desfășoară pe toată suprafața celor trei restaurante și lounge-uri: Cucina – The Italian Kitchen, JW Steakhouse și Vienna Lounge. Acest spațiu le permite clienților să se bucure de toate specialitățile pregătite de chefi, adică de peste 200 de preparate din întreaga lume.

Citește și:

„Bucătăria și mâncarea sunt o modalitate de a comunica valori și sentimente. Am vrut să subliniem acest aspect cu ajutorul noului concept de brunch care oferă clienților o experiență culinară inedită, diversă și relaxantă. Ne propunem ca Bubble On să fie acel moment al săptămânii pe care oamenii îl așteaptă cu entuziasm, deoarece știu că aici vor găsi o atmosferă extraordinară”, a declarat Tino Lindner, General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Brunch-urile de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel își vor surprinde invitații și prin diversitatea tematică internațională și locală. Actualmente, brunch-ul este compus din mai multe zone care o să-i atragă pe oaspeți: sushi, mâncare indiană, mexicană, chinezească, statie live de gătit pește si fructe de mare, stația iubitorilor de brânză, stația de mezeluri italienești și multe altele. O varietate mare de carne, inclusiv vită Black Angus este disponibilă săptămânal la stația de carving. Bufetul de dulciuri este un tărâm de poveste care nu trebuie ratat, deoarece aici invitații vor descoperi fântâna cu peste 30 kg de ciocolată, faimosul JW Cheesecake, înghețata thailandeză, dar și o stație de vată de zahăr, ce îi va duce cu gândul la un parc de distracții. În plus, vizitatorii fideli ai brunch-ului vor găsi săptămânal preparate noi, selectate de Nicolae Lică, Executive Chef, care-i vor suprinde cu fiecare ocazie.

Citește și:

De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, brunch-ul va include și o varietate de preparate tradiționale românești.

Prețul brunch-ului este flexibil și este încă un avantaj pentru cei interesați de astfel de evenimente. Clienții vor putea alege din trei pachete:

  • Pachetul REFRESH - 275 lei (cu băuturi non-alcoolice)
  • Pachetul CUVEE – 300 lei (cu băuturi non-alcoolice, selecție de vinuri)
  • Pachetul L’INSTANT TAITTANGER – 375 lei (șampanie, nelimitat)

Membri programului de loialitate Club Connoisseur beneficiază de 25% discount la brunch, pentru patru persoane, sau 20% discount pentru un grup de până la 20 de persoane.

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Cu 402 camere, 12 săli de conferință (cu o suprafață totală de aprox 2000 mp) și 6 restaurante şi lounge-uri diverse, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai generoase, luxoase și versatile hoteluri din București. Deschis în 2000, bucurându-se de o poziționare privilegiată, în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, câștigător consecvent a numeroase premii de excelență internaționale și locale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel se bucură de a fi o destinație preferată pentru personalități din Europa, precum și pentru demnitari internaţionali. Hotelul se face remarcat atât prin decorul impresionant, cât și prin plenitudinea serviciilor reunite sub un singur acoperiș: 6 restaurante selecte, un centru de conferințe cu dotări tehnice de ultimă oră, o galerie de lux pentru cumpărături, cazino, spa și fitness. Indiferent dacă optează pentru o spațioasă cameră de oaspeți, vin la cină sau prânz, sau organizează un eveniment important, toți oaspeții sunt răsfățați cu servicii complete, la standarde de excepție, la orice oră.

Citește și:

Despre JW Marriott

JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott Internațional și este prezent în întreaga lume, în oraşe cheie și destinații unice. Brandul se adresează călătorilor rafinați și prezenți, care caută filozofia brandului – The JW Treatment ™ - potrivit căreia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionați de ceea ce fac. Experiențele create de aceștia îi ajută pe oaspeți să fie pe deplin prezenți, să creeze legături și să-și revitalizeze mintea, corpul și spiritul.
Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspeților să se concentreze pe sentimentul de a fi întreg - prezent în minte, hrănit în corp și revitalizat în spirit - prin programe și oferte care îi încurajează să fie împreună, să acționeze cu intenție și să experimenteze fiecare moment la maxim.
Astăzi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente în peste 25 țări.

Citește și:

Vizitați JW Marriott online, și pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participa în programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care înlocuiește Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, și Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le oferă membrilor săi un portofoliu extraordinar de branduri, experiențe unice prin Marriott Bonvoy Moments și beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la șederi gratuite. Pentru înrolarea gratuită sau mai multe informații despre program, vizitați MarriottBonvoy.marriott.com.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.