Setari Cookie-uri

Cadouri de Crăciun: 6 seturi de ceainice și cești pentru sărbători

De Crăciun poți încerca să o alternativă mai practică de cadouri. Seturile cu ceainice pot deveni o sursă inspirată de a oferi un dar cuiva drag ție!

Ceaiul reprezintă o cultură bogată și impresionantă în foarte multe țări. Partea frumoasă este că nici la noi nu face excepție. Foarte multe persoane au început să dezvolte o pasiune pentru această ramură, astfel că tot mai mulți aleg să și investească în acest fenomen de arome, parfumuri, mirosuri și gusturi sau texturi. Dacă ai un prieten pasionat de ceaiuri, anul ăsta îi poți oferi un cadou inedit. Mai exact, poți opta pentru un set cu ceainice și cești sau diverse accesorii. Uite mai jos câteva propuneri.

Set ceainic cu zaharniță și linguriță

Începem lista de cadouri pentru cei pasionați de ceaiuri cu un set în tematică de Crăciun. Pachetul include o zaharniță cu capac (9x8.5x10.2 centimetri), un ceainic simpatic (13.3x13.8x19.8 centimetri) și o linguriță roșie. Ambele recipiente sunt pe alb, pe care ies în evidență un Moș Crăciun simpatic. Cu siguranță că va bucura pe cineva care consumă această licoare în fiecare zi.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Set ceainic cu infuzor și cești

Acest set pentru ceaiuri include trei produse. Mai exact, vei găsi în pachetul de livrare un ceainic cu infuzor și două cești. Toate sunt transparente și confecționate din sticlă borosilicată. Ceea ce înseamnă că păstrează băutura la temperaturi ridicate pentru mai mult timp, fiind extrem de rezistente la șocuri termice. Sunt un model ceva mai minimalist.

Îl poți comanda aici

Set ceainic și cești

Împachetat într-o cutie deosebită, acest set se poate ambala cât mai frumos și delicat pentru a reprezenta un cadou practic pentru sărbătorile de iarnă. Poate fi un dar pentru un cuplu care abia s-a mutat într-o locuință nouă. Setul include două căni cu model diferit pentru ambii și un ceainic încăpător de 580 de ml. Confecționate din porțelan de înaltă calitate, toate se remarcă prin desenele originale.

Citește și:

Il poti comanda aici

Set 2 în 1: ceainic și ceșcuță

Confecționat din ceramică, acest set este similar cu cel pe care îl găsești prin ceainăriile cochete unde primești cele mai înmiresmate ceaiuri. Setul include un ceainic, o ceașcă, o farfurioară și un căpăcel. Sunt într-o combinație de nuanțe nude - bej șters și vișiniu închis.

Îl poți comanda aici

Set metalic pentru ceai

Setul de piese Olivia are un preț de achiziție foarte ridicat, aproape că te gândești că este vorba despre un articol care va intra într-o colecție de tip moștenire. Cele trei produse (ceainic, latieră și zaharniță) sunt confecționate dintr-un material special. Mai exact dintr-un amestec din alamă de calitate înaltă și cupru, placat în stil Shellield cu argint. Este vorba despre un procedeu vintage de placare, folosit în urmă cu trei secole pe teritoriile engleze.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Set ceainic cu ceașca din ceramică

De la brandul danez Hubsch, cu influențe scandinave și nordice, acest set include un ceainic cu toartă metalică și cinci cești fără mâner. Din ceramică și pe alb mat, acest pachet este cu influențe nordice, foarte simplu și lucrat cu calitate,

Îl poți comanda online

foto: By Natasha Wood, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.