Setari Cookie-uri

Comanda flori online de la Baiatul cu Flori

Comanda flori online pentru a primi un buchet personal si personalizat!

comunicat de presa

Comanda flori online de la Baiatul cu Flori pentru a beneficia de toate avantajele unuui serviciu unic pe piata: florile bespoke.

Dupa 10 ani dedicati florilor, stim ca pentru a se potrivi perfect, un aranjament floral trebuie personalizat, adica sa respecte particularitatile si preferintele unice ale unei persoane sau ale unei companii.

Bespoke este conceptul care in croitorie, si, ulterior, in alte servicii si produse, s-a consacrat ca opus al produselor “ready-to-wear” - facute pe tipare generale - el insemnand sa creezi customizat, generand idei si produse care se potrivesc perfect “masurilor” clientului.

Desi pe baiatulcuflori.ro avem si aranjamente “ready-to-wear” create special pentru momente speciale - ziua mamei sau a iubitei, Valentine's Day, botez sau flori pentru proaspete mamici, Craciun sau Paste - 90% din florile noastre sunt BESPOKE.

Citește și:

Comanda flori online pentru a primi un buchet personal si personalizat!

Daca vrei sa oferi unei persoane dragi sau unui colaborator un buchet de flori speciale, trebuie sa urmezi doar trei pasi simpli si noi vom livra cadoul oriunde in Bucuresti, in doua ore de la finalizarea comenzii. Iata, deci, ce trebuie sa faci pentru a oferi un cadou floral bespoke:

  1. Ia legatura cu echipa Baiatului cu Flori si povesteste-ne despre destinatara cadoului: care sunt florile ei preferate, culorile si orice alte particularitati. De asemenea, atunci cand comanzi flori online de la noi, poti oferi, alaturi de buchet sau aranjament, o surpriza dulce sau o sticla de vin.
  2. Stabilim impreuna ce i se potriveste destinatarei si, mai mult de atat, vom respecta limitele bugetului tau fara a face rabat de la calitate.
  3. Dupa ce am stabilit toate aceste detalii, ”croim” in atelierul nostrul cadoul bespoke potrivit atat persoanei care il va primi, cat si ocaziei cu care este oferit apoi il livram la adresa si momentul indicate de tine.

Ce cadouri florale gasesti la Baiatul cu Flori?

Anii de experienta ne-au invatat ca nu exista doua persoane la fel, motiv pentru care nu pot exista doua aranjamente sau buchete la fel. Cu toate acestea, cand plasezi o comanda de flori online pe BaiatulcuFlori.ro, poti opta pentru un buchet, cos sau aranjament bespoke sau poti alege unul dintre cadourile noastre florale existente pe site. Indiferent de optiunea ta, rezultatul final va fi spectaculos, proaspat si livrat intotdeauna la timp!

Citește și:

Cosuri festive personalizate

De Craciun, Paste, 8 Martie sau pentru aniversarile de firma pregatim cosuri festive, cu produsele preferate ale familiei sau celor cu care colaborezi.

Aranjamente si buchete de flori

Indiferent ca vrei sa-i faci o bucurie cuiva drag sau ca vrei sa-ti arati aprecierea fata de partenerii de business ori colaboratori, in 2 ore poti trimite aranjamentele sau buchetele oriunde in Bucuresti.

Decoreaza-ti sediul!

Florile functioneaza ca vectori de imagine, actionand decisiv la impresia lasata celor care iti viziteaza compania, totodata imprima si o stare pozitiva colegilor de birou. Vedem impreuna ce se potriveste cel mai bine sediului tau si concepem aranjamentele personalizate potrivite. Apoi, le inlocuim saptamanal, in fiecare zi de luni, aranjamentele fiind concepute pentru a rezista pana vineri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.