Setari Cookie-uri

Revista Nunta - The future is here vorbește despre visuri împlinite și nunți cu efervescențe balcanice

Noua ediție a revistei Nunta este disponibilă în rețeaua națională Inmedio sau la chioșcurile de presă partenere

comunicat de presa

Poate că 2019 s-a încheiat deja, dar un 2020 luminos și plin de promisiuni și visuri împlinite ne așteaptă de acum înainte. Cum am fi putut să îl întâmpinăm altfel decât cu brațele deschise și dornici să facem din el un an strălucitor și împlinit?

Ne bucurăm tare să vă anunțăm că recenta ediție a revistei Nunta, The Future is here, este gata nu doar să vă încânte vizual, prin pictoriale deosebite, dar și să vă fie alături în organizarea celui mai frumos eveniment al vieții voastre – NUNTA - prin informații de calitate, prin sugestii și recomandări profesioniste venind de la cei mai buni experți în domeniu, prin prezentarea noilor tendințe nupțiale, dar și de lifestyle astfel încât voi să puteți alege pentru nunta voastră ceea ce vi se potrivește și este pe gustul inimii voastre.

Citește și:

Astfel, cel de-al 18-lea număr al revistei prinț Nunta te invită să descoperi un cover story îndrăzneț și fresh și ne prezintă un cuplu de modă nouă, în care EA îi zâmbește fericită Lui, purtând cu noblețe și eleganță o pereche de… pantaloni de mireasă sau rochii contemporane care se potrivesc de minune în decorul istoric al palatului Suter, bijuteria arhitecturală care tronează înălțimile Bucureștiului.

Pictorialul “Love actually” ne vorbește despre șoaptele delicate și tandre ale iubirii, despre strălucirile diamantine, perlate și suave ale amalgamului de sentimente care îi unesc pe cei doi și îi aduc pe aripile nunții.

Dacă aveți nevoie de inspirație și de un real love story, povestea de iubire dintre Rona Hartner și Herve Camilleri este pe cât de frumoasă, pe atât de reală, un “Dream, pray, love” magic, curajos, balcanic și efervescent, la fel ca nunta celor doi.

Citește și:

credit foto: Melle Mary

Pe de alta parte, Gabriela Atanasov ne povestește cu umor, tandrețe și gingășie despre ce înseamnă de fapt viața de “married with children”, cu peripețiile, frumusețile și provocările căsniciei și ale vieții de familie.

Cele mai bune inovații și tratamente în materie de produse de beauty și îngrijire, dar și sfaturi pertinente despre răsfățul suprem al pielii, al tenului și al părului înainte de marele eveniment îți stau la dispoziție în noua ediție Nunta. Avem recomandări și pentru Ea, și pentru El, și pentru nuntă și pentru cununia civilă, căci doar mergeți mâna în mână pe un nou drum și amândoi meritați tot ce este mai bun.
Iar dacă vrei să fii la curent cu tendințele mondiale, avem updates si vești de ultima oră în tot ceea ce ține de nunți și noutăți din beauty, fashion, deco și micile năravuri estetice sau de remodelare corporală….

Citește și:

Știai, spre exemplu, că albastrul clasic a fost desemnat culoarea anului 2020 și este noul hit cromatic nupțial cu nuanțele sale profunde precum adâncul marilor sau albastrul cerului, că cerceii statement din flori proaspete au făcut ravagii pe podiumuri sau că anul acesta buchetele de flori se poartă nu doar în mâini… ci și în păr? Avem mult mai multe noutăți surprinzătoare la modul WOW, dar te așteptam să le descoperi rând pe rând în ediția print a revistei Nunta și să îți găsești inspirație pentru lookul tău de mireasă și nunta ta.

Dacă visai la o nuntă iarnă, dar aveai încă dubii, cei 7 pași fermecați pe care ți-i vom prezenta te vor convinge că o nuntă în extrasezon, o nuntă “de zăpadă”, se poate transforma într-o nuntă de basm... la castel… sau acolo unde vă zboară visul pe amândoi.

Citește și:

Noua ediție a revistei Nunta este disponibilă în rețeaua națională Inmedio sau la chioșcurile de presă partenere și o poți COMANDA ONLINE CHIAR ACUM.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.