Setari Cookie-uri

Emisiunea În culise revine cu un nou sezon la Canal 33

Emisiunea În culise, care a debutat pe 9 ianuarie 2019 la Canal 33, revine miercuri 22 ianuarie în grila postului, păstrându-și ziua (miercuri) și ora de difuzare (17:00).

Surpriza este noua prezentatoare a emisiunii, Rusanda Davideanu. Aceasta s-a născut în R. Moldova și a studiat la Liceul Experimental de Creativitate și Inventică Prometeu, din Chișinău. La 18 ani câștigă un concurs de manuscrise și publică prima ei carte de poezie, ”Culorile mele”, care ia în același an premiul ”Debutul Anului/ categoria poezie” oferit de Uniunea Scriitorilor din R. Moldova.

La 19 ani pleacă la București pentru a studia la Universitatea din București, Facultatea de Jurnalism & Științele comunicării, iar apoi obține masteratul la SNSPA- Facultatea de Management și Comunicare în afaceri.

În 2010, împreună cu Ionela Costachi, lansează campania socio-culturală ”Citesc, deci sunt sexy!”, care este și acum una dintre cele mai mari campanii de promovare a lecturii din România și R. Moldova.

Citește și:

În 2012 lansează Bookletta, geanta pentru femeia care citește: invenție unică în lume și înregistrată. Prin acest produs inovator aduce împreună moda și lectura și revoluționează felul în care privim produsele pe care le purtăm zi de zi.

În cei 7 ani de Bookletta, Rusanda participă la evenimente în Paris, Londra, Strasbourg, Chișinău, etc. și câștigă multiple premii pentru creativitate și inovație.

În 2016 este nominalizată pentru premiul ”Femeia Anului” (Revista Avantaje), categoria Antreprenoriat. Tot în 2016 este invitată să susțină primul TEDx Talk despre antreprenoriat și inovație la TEDxCluj. În 2018 este premiată pentru Antreprenoriat Creativ de către Elite Business Women.

În 2019 începe seria de emisiuni online despre cărți, localuri & oameni ”Booking night cu Rusanda”, iar anul 2020 i-a adus propunerea de a face parte din echipa Canal 33, pe care a acceptat-o cu mare bucurie și entuziasm.

Citește și:

În prima emisiune din noul sezon, Rusanda va dezbate alături de invitatele sale, Alice Smaranda & Claudia Nicolau Penda despre Fenomenul Nu mai Port în era sustenabilității.

foto eClipa Studio

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.