Setari Cookie-uri

Tommy Hilfiger aduce trupa The Black Eyed Peas la Hahnenkamm Ski Races 2020

Spectacolul The Black Eyed Peas din cadrul Kitz-Race-Party a fost una dintre activările aflate în centrul parteneriatului de sponsorizare încheiat de Tommy Hilfiger în calitate de Official Fashion Partner al Hahnenkamm Ski Races 2020.

comunicat de presa

Tommy Hilfiger a celebrat rolul de Official Fashion Partner al Hahnenkamm Ski Races 2020 în Kitzbühel, Austria, cu un spectacolul susținut de titanii pop-ului american, The Black Eyed Peas, în timpul faimosului Kitz-Race-Party pe 25 ianuarie. În fiecare an, evenimentul din noaptea de sâmbătă este salutat ca punct culminant al curselor de schi Hahnenkamm, casă a legendarei ,,Streif” – una dintre cele mai captivante pante, atingând un unghi de coborâre de 85%, sărituri de 80 de metri și viteze de până la 140 de km/ oră.

Spectacolul susținut de trupa The Black Eyed Peas a fost una dintre activările aflate în centrul parteneriatului de sponsorizare încheiat de Tommy Hilfiger în calitate de Official Fashion Partner în timpul weekend-ului 24-26 ianuarie. Tommy Hilfiger, Dee Hilfiger și CEO-ul Tommy Hilfiger Global și PVH Europe, Daniel Grieder au participat la cea de-a 23-a ediție a cursei Kitz-Charity-Trophy pe data de 25 ianuarie. Personalități din lumea sporturilor, afacerilor și culturii s-au distrat cu un slalom imens pe ultimii metri ai faimoasei pante ,,Streif” pentru a strânge fonduri în sprijinul familiilor de fermieri locale afectate de greutăți. În acest an, cursa de caritate a adunat în total 200.000 de euro.

Citește și:

Adăugând o notă îndrăzneață în stilul TOMMY HILFIGER pe pârtii, un balon cu aer cald, steaguri de curse, steaguri de poartă, pancarte de linie de plecare și de sosire situate de-a lungul celebrei curse în pantă au prezentat logo-ul roșu, alb și albastru al brandului. Un pop-up TOMMY HILFIGER situat în Trade Village, pe traseu, a dezvăluit cea de-a treia ediție a colecției TommyXRossignol, incluzând o jachetă unică, special concepută pentru eveniment, precum și o selecție de stiluri vestimentare TOMMY HILFIGER Pre-Spring 2020 pentru bărbați și femei. Magazinul TOMMY HILFIGER din centrul orașului Kitzbühel a prezentat o fereastră dedicată parteneriatului cu Hahnenkamm Races și cea mai recentă capsulă TommyXRossignol.

UNDE: Hahnenkamm Ski Races

Citește și:

Kitzbühel, Austria

CÂND: Vineri - Duminică, 24 – 26 ianuarie 2020

Photo Credit: Cu amabilitatea lui Tommy Hilfiger

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Citește și:

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Citește și:
  • Zalando sărbătorește primul an în România
  • Ai o geacă The North Face de spălat?
  • Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.