Setari Cookie-uri

7 idei pentru personalizarea biroului tău

Cateva idei utile, pe care le poți pune în aplicare pentru a-ți personaliza biroul.

Indiferent dacă lucrezi permanent de acasă sau ai câteva proiecte de care te ocupi în timpul liber, felul în care amenajezi biroul poate să-ți îmbunătățească productivitatea. Astfel, cu puțină atenție la detalii, îți poți transforma biroul de lucru de acasă într-un spațiu intim și reconfortant, la care să te întorci de fiecare dată cu drag. Iată câteva idei utile, pe care le poți pune în aplicare pentru a-ți personaliza biroul.

1. Folosește un autocolant printat

Cu ajutorul unor autocolante printate, precum cele de pe https://www.headprint.ro/, poți decora încăprrea unde se află biroul fără să cheltuiești mulți bani. Cea mai rapidă metodă prin intermediul căreia poți decora unul sau mai mulți pereți este folosirea unui autocolant cu diverse modele geometrice sau cu dungi. Cu ajutorul lui, poți crea un spațiu de muncă deosebit, cu design special. Dacă vrei să alegi un stil minimalist de decor, combină un birou alb cu un tapet cu dungi în culori puternice.

Citește și:

2. Cumpără un scaun colorat

Pentru că vei petrece ore bune pe scaunul de birou, este important să alegi cel mai potrivit produs. Optează pentru modele ergonomice, care îți protejează coloana, astfel încât să nu suferi de dureri de spate. Scaunul pentru birou trebuie să fie ajustabil, astfel încât picioarele să ajungă la podea, în timp ce partea superioară a ecranului ar trebui să fie poziționată la nivelul ochilor. La fel de important este și designul scaunului de birou. Dacă ai o încăpere amenajată simplu, într-o singură nuanță, achiziționează un scaun colorat, care să ofere personalitate spațiului în care îți vei desfășura activitatea.

3. Adaugă plante în decor

Plantele verzi nu doar că vor arăta minunat pe biroul tău, dar ajută și la împrospătarea aerului, oferindu-ți o stare de bine. În plus, nu vor avea nevoie nici de prea multă îngrijire, fiind suficient să le uzi odată la câteva zile.

Citește și:

4. Folosește corpuri de iluminat moderne

Atunci când îți amenajezi un birou acasă, ar fi indicat să ai o încăpere cât mai luminoasă. Deși este de preferat să ai lumină naturală, vei avea nevoie și de corpuri de iluminat moderne, pentru că lumina de la ecranul calculatorului nu va fi suficientă. Astfel, optează pentru lămpi moderne, cu design unic, care să-ți pună în evidență întregul spațiu de lucru.

5. Cumpără suporturi pentru instrumentele de scris

Pentru a găsi cu ușurință instrumentele de scris de care ai nevoie, cumpără câteva suporturi din plastic sau plasă metalică, în culorile preferate. Ține instrumentele de scris în suport, lângă calculator și o agendă aproape, pentru a nota orice ai nevoie.

6. Nu uita de coșurile de depozitare

Citește și:

Amplasarea pe birou a cutiilor de depozitare cu aspect modern îți permite să păstrezi toate obiectele de care ai nevoie la îndemână. Mai mult, dacă așezi lucrurile în cutii, ele nu se vor prăfui atât de ușor.

7. Decorează pereții

Dacă peretele de lângă birou este liber, poți să-l decorezi cu picturi artistice, șabloane sau forme geometrice, care să completeze într-un mod cât mai creativ designul încăperii.

Aceste idei de personalizare a biroului te vor ajuta să transformi camera într-o încăpere care să te inspire cu adevărat și să te motiveze zi de zi.

sursa foto: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.