Setari Cookie-uri

Din agenda Lorenei: 6 idei de cadouri pentru ea de Ziua Îndrăgostiților

Dacă tot nu ai idei de cadouri pentru Valentine's Day, ia un pix și notează

Știm cu toții că această perioadă din an vine la pachet cu întrebarea: „Ce cadou ar trebui să îi iau?”. Să vă spun un mic secret, nu contează atât de mult cadoul, cât contează gestul în sine. Faptul că te-ai gândit la ea și vrei să îi oferi ceva simbolic iubirii voastre e mai important decât orice vacanță scumpă. Însă dacă tot nu ai idei, ia un pix și notează:

Flori și ciocolată

Dacă persoana de lângă tine este romanică, cel mai potrivit cadou este unul clasic cu care nu ai cum să dai greș: un buchet mare de trandafiri roșii, ciocolata ei preferă și un bilețel scris din inimă în care să îți exprimi sentimentele o va face mai mult decât fericită.

Bijuterii

Plecăm de la următoarea premisă: dacă băieților le plac mașinile, femeilor le plac... BIJUTERIILE. Indiferent dacă e vorba de un inel pe care ți l-a arătat acum ceva timp sau un colier simplu, dar elegant, iubita ta va fi plăcut surprinsă de cadoul pe care îl va primi. Încearcă să îți amintești dacă ți-a vorbit vreodată despre ce i-ar plăcea în materie de bijuterii pentru a-ți ușura munca.

Citește și:

O cină romantică

Este bine știut că majoritatea femeilor adoră mâncarea și aproape orice se poate rezolva prin ceva gustos: ne-am despărțit de iubit – mâncăm înghețată, ne-am certat cu cea mai bună prietenă – mâncăm prăjituri și așa mai departe. Așadar, Ziua Îndrăgostiților poate fi o ocazie bună să îi arăți talentele tale de bucătar, iar dacă nu prea te pricepi în bucătărie, puteți lua cina în oraș. Dacă pe lângă cină îi oferi și un trandafir, cadoul este complet.

O scurtă excursie.

Norocul face ca Ziua Îndrăgostiților să fie vinerea în acest an, ceea ce poate reprezenta un weekend petrecut departe de agitația orașului. Fă-i o surpriză și plecați doar voi doi într-o scurtă călătorie. Pe lângă faptul că este un cadou minunat de care iubita ta se va bucura cu adevărat, poate fi și unul dintre lucrurile care vă va apropia mai mult ca niciodată.

Citește și:

Machiaj

Știu că probabil nu v-ați gândit la asta, însă femeile adoră să primească machiaje. Indiferent dacă e vorba de fondul de ten care aproape s-a terminat, o nouă paletă de farduri pentru pleoape sau un set de rujuri mate, iubita ta se va bucura și va aprecia faptul că știi ce culori și ce nuanțe i se potrivesc. P.S: Dacă nu ai idee ce culori ar putea să îi placă, mergi pe nude, bej și maro. E imposibil să dai greș cu acestea.

Pantofi

Ați auzit cu toții de expresia „i-am dat papucii” care în mod normal reprezintă o pauză de la relație. De această dată nu își va da nimeni „papucii” în semn de despărțire, ci în semn de iubire. O femeie nu are niciodată suficient de mulți pantofi, deci dacă nu știi ce cadou ai putea să îi faci, o pereche de tocuri roșii nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei!

Citește și:

foto prima pagina 4 PM production / Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.