Setari Cookie-uri

Cutii pentru pâine: 5 opțiuni practice și estetice pentru bucătărie

Dacă pâinea nu lipsește din meniul tău zilnic, atunci ar trebui să iei în considerare să optezi pentru niște cutii de pâine, care să păstreze produsele proaspete mai mult timp.

Cutiile pentru pâine sunt nu doar o parte decorativă dintr-o bucătărie, ci și o adiție utilă pentru păstrarea alimentelor. Gândite nu doar să arate bine, cât și să fie utile, acestea se dovedesc a fi perfecte pentru a pune la depozitare și a avea mereu la îndemână diverse. Printre produsele care se pot “odihni” aici se remarcă pâinici, cornuri, baghete, chifle, franzele, brioșe, cookies, cornulețe, cozonac sau croissante. Oricare ar fi design-ul pentru care optezi la un coș de pâine, ține cont să fie în aceeași tematică cu zona de dining sau bucătărie.

Cutii pentru paine: 5 modele utile

Cutie pâine din oțel mat

cutii paine

Pentru o bucătărie în stil industrial, o cutie pentru pâine din oțel mat ar fi numai potrivită, ca să păstrezi produsele de panificație la îndemână. Este făcută din material rezistent și bun, prevăzută cu sistem de inchidere magnetic, ceea ce înseamnă că pâinea se păstrează mai mult timp proaspătă. Pe partea de deasupra se pot păstra diverse lucruri utile, pentru că are suprafața plată și sigură - capacitatea este de 20 de litri.

Citește și:

O poți comanda aici

Cutie de pâine cu capac

cutii paine

Acest recipient pentru pâine este prevăzut cu capac din lemn de bambus. Este ceva mai micuț în ceea ce privește spațiul, având doar 7.7 litri capacitate, dar contează prea puțin. Cu design shabby chic, acesta este pe un verde mentă care ne trimite cu gândul la primăvară. Are o formă ușor sofisticată, un aer romantic și este cu detalii fine. Cu siguranță o adiție faină în orice bucătărie.

O poți comanda aici

Recipient metalic de pâine

cutii paine

Pe un gri stins, această cutie metalică pentru pâine este cu aspect vintage. Se recomandă prin designul inovator și prin utilitatea ei, având închiderea destul de sigură. Pe exterior are imprimeuri simpatice si elegante, iar în partea de sus este prevăzută cu un mâner chic, care conferă frumusețe accesoriului.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Suport pâine cu capac din lemn de bambus

cutii paine

Foarte colorat și tare practic - capacul din lemn se poate folosi și pe post de tocător - acest suport de pâine este de la un brand apreciat. Cu un look vesel, cutia de pâine este perfectă pentru bucătăriile care au un mobilier mai nuanțat. Este încăpătoare și aspectuoasă.

Îl poți comanda aici

Cutie din lemn pentru pâine

cutii pentru paine

Nu poți da greș cu dulcele stil clasic, adică o cutie de lemn pentru pâine. Aceasta este făcută după un model care s-a tot promovat de-a lungul timpului și care a existat prin anii ‘50 în bucătăriile gospodinelor. Este din lemn de bambus, cu totul, și are dimensiuni generoase pentru a pune totul cât mai la îndemână. Poate adăposti produse de panificație și brutărie.

Citește și:

O poți comanda aici

foto: By Mike_shots, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.