Postul TV Canal 33 Romania a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung talk-show din lume

Postul TV Canal 33 Romania a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung talk-show din lume

Canal 33 România, prin Alexandru Răducanu – în calitate de moderator și echipa postului TV, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru "Cel mai lung talk-show din lume": 72 de ore și 18 minute de emisie neîntreruptă.

comunicat de presa Retail jobs

Precedentul record era de 62 de ore si 12 minute și aparținea unei televiziuni din India. Recordul mondial al postului tv românesc a fost validat și certificat de către Guinness World of Records în urma unui talk-show maraton, desfășurat în direct, care a început pe 14 martie și s-a terminat în dimineața zilei de 17 martie 2020. Găsiți aici înregistrarea oficială în Cartea Recordurilor.

Astfel, timp de trei zile și trei nopți și până în ziua în care Canal 33 a sărbătorit 3 ani de la înființare, Alexandru Răducanu a susținut non-stop, interviuri cu peste 100 de invitați, personalitați marcante din economie, cultură, politică, sport, educație, artă, antreprenoriat, dezvoltare personală și spiritualitate. Maratonul live a adus publicului cunoaștere autentică, informații interesante și utile, ce îmbogățesc spiritul și încurajează, intr-o perioada in care oamenii au mare nevoie de interacțiune, informații relevante și conținut media de calitate.

Acest talk-show a fost, pentru noi toți, un test, o lecție, o demonstrație că atunci când trecem prin momente foarte dificile, când ne este foarte greu, când mintea ne spune că nu mai putem, sigur mai putem! Putem face lucruri mari, dacă ne propunem, fiecare dintre noi. Ne putem depăși limitele. Acest succes este pentru Canal 33 o sărbătorire a celor 3 ani frumoși de activitate, dar și o sursă de inspirație. Este un început pentru noi proiecte mari și frumoase pe care le vom realiza împreună”, a explicat Alexandru Răducanu, fondatorul Canal 33 România.

Talk-show-ul de peste 72 de ore a putut fi urmărit non-stop atât pe cablu, cât și pe internet, toate emisiunile care au compus maratonul live fiind disponibile pe canalul de YouTube al postului.

„A fost un efort de echipă și m-am simțit susținut, protejat și îngrijit, am simțit permanent că totul este sub control. Sunt foarte, foarte impresionat de ceea ce a făcut fiecare dintre voi, acest succes nu ar fi fost posibil fără contribuția fiecăruia dintre voi: tuturor realizatorilor de emisiuni ai postului, colegilor din regia tehnică, invitaților permanenți, voluntarilor și prietenilor noștri, vă mulțumesc!”, a spus Alexandru Răducanu, adresându-se întregii echipe la finalul talk-show-ului. „De asemenea mulțumesc tuturor oamenilor care ne-au trimis gânduri bune, care ne-au transmis energie pozitivă, tuturor telespectatorilor. Îi mulțumim și Cristinei Țopescu, acolo unde este, pentru tot ce a făcut pentru Canal 33, și îi trimitem toată iubirea noastră”, a adăugat el.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri