Setari Cookie-uri

Cum să alegi buchetul de flori perfect în funcție de ocazie?

Apelează la Băiatul cu flori, un magazin online cu servicii de livrare flori Bucuresti, pentru a face celei dragi ție ziua mai frumoasă.

Florile sunt un frumos dar de la natură de care poți profita din plin atunci când vrei să-i bucuri pe cei dragi. Indiferent de ocazie ele reprezintă un cadou elegant prin care ai pe de-o parte șansa să-ți arăți prețuirea, dar și să-ți exprimi personalitatea și bunul gust. Toate florile sunt frumoase. Prin simbolul pe care ele îl reprezintă, indiferent de buchetul pe care-l dăruiești cu siguranță vei reuși să aduci un zâmbet pe chipul destinatarei. Dar dacă vrei neapărat să te remarci printr-un astfel de cadou, nu merge la întâmplare, ci află din lista de mai jos ce buchete ai putea să oferi în funcție de ocazie. Apoi, apelează la Băiatul cu flori, o florărie online cu servicii de livrare flori Bucuresti, pentru a face celei dragi ție ziua mai frumoasă.

Ce flori să oferi în funcție de ocazia pe care o celebrezi?

#1 Aranjamente jucăușe pentru proaspete mămici

Dacă destinatara buchetului tău este o proaspătă mămică, ce spui de un aranjament de flori cu un aspect original ca de exemplu, un ursuleț sau un cățeluș? Creat cu multă migală și la fel de simpatic ca o jucărie adevărată, un astfel de aranjament floral este metoda ideală de a-ți arăta dragostea atât față de tânăra mamă, cât și față de pruncul ei, chiar dacă cel din urmă nu va ajunge să-i aprecieze adevărata valoare decât privindu-l mai târziu, în poze.

Citește și:

#2 Buchete somptuoase pentru zilele de naștere

Ce femeie nu visează să primească un buchet mare și prețios, de trandafiri roșii, cu ocazia zilei sale de naștere? Trandafirii sunt deseori asociați cu dragostea eternă, iar parfumul lor rafinat este un bonus de care se bucură din plin orice femeie care îi primește. Dar dacă nu vrei să mergi pe varianta clasică și preferi un aranjament floral cu care să iei prin surprindere o femeie specială din viața ta, exact de ziua ei, poți opta pentru lalele, ranunculus, frezii, hortensii, zambile și multă, multă verdeață decorativă într-un un buchet memorabil, pe care să nu-l mai uite niciodată.

#3 Toate culorile curcubeului pentru onomastice

Dacă la zilele de naștere trebuie să pui mai mult accent pe eleganță și rafinament, în cazul onomasticelor ai mai multă libertate și poți opta pentru aranjamente florale ieșite din comun. Un buchet de narcise galbene desprinse parcă din soare, sau un aranjament sofisticat cu orhidee colorate pe un covor de mușchi și accesorii decorative lemnoase sunt la fel de potrivite pentru a marca o zi cu o astfel de semnificație.

Citește și:

#4 Buchete tematice pentru sărbătorile tradiționale

Flori poți dărui și ocazia sărbătorilor tradiționale, mai ales atunci când onorezi o invitație la masă sau inviți în oraș o persoană dragă. De Paște sau de Crăciun de exemplu, florile le poți oferi alături de băuturi spumoase și dulciuri deosebite, în pachete decorate în ton cu sărbătorile; Iar cu ocazia zilelor închinate dragostei, le poți dărui în cutii în formă de inimă sau coșulețe artizanale, două variante la fel de apreciate.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.