Setari Cookie-uri

#stămacasă Trei filme pe care să le (re)vezi pentru a-ți ridica moralul

Dacă tot stai acasă și ai timp liber, îți recomand să te relaxezi și să îți menții o stare de spirit optimista revăzând sau poate chiar văzând pentru prima data câteva filme. 

Fie că te vor ajuta să călătorești în locuri incrredibilde frumoase, îți vor aduce zâmbetul pe buze sau te vor face să lăcrimezi de emoție, aceste filme îți vor reaminti că nu ești singură și că Universul te sprjină în permanență, scoțându-ți în cale oameni și oportunități. Depinde doar de tine să le valorifici.

  1. Eat, Pray, Love

Bazat pe romanul omonim al scriitoarei Elizabeth Gilbert, filmul te poartă pe trei continente, din aglomeratul New York, în fascinanta Romă și apoi în Asia, cu perlele sale, India și Bali. Liz pleacă într-o călătorie de un an pentru a se regăsi pe sine și a-și vindeca inima rănită. Julia Roberts este adorabilă și plină de umor în rolul principal iar Javier Bardem impresionează cu prezența sa masculine și, în același timp, caldă și tandră. Filmul îți va reaminti că uneori, a-ți găsi echilibrul, înseamnă să îți pierzi echilibrul din…. Iubire.

Citește și:
  1. The Terminal

Terminalul, regizat de Steven Spielberg, este un prilej bun de a-l revedea pe Tom Hanks într-unul din cele mai înduioșătoare roluri ale sale. Sosit în America pentru a îndeplini o dorință mai veche a tatălui său, Viktor Navorski nu poate ieși din aeroport și nici nu se poate întoarce acasă pentru că în timpul zborului țara sa a intrat în conflict cu SUA. Ceea ce pare un blestem, se dovedește o binecuvântare. Viktor este forțat să își folosească creativitatea și umanitatea pentru a supraviețui în aeroport dar și pentru a o cuceri pe frumoasa dar frivola stewardesă interpretată de Catherine Zeta Jones.

  1. E.T. the Extra-Terrestrial

Chiar dacă peste doi ani va împlini 40 de ani, E.T. nu și-a pierdut farmecul. Un extraterestru bun este blocat pe Pământ și găsit de Eliott. Adolescentul îl ia acasă și se împrietenește cu el. Insă când adulții află despre extratestru, hotărasc să îl izoleze și să îl monitorizeze. Eliott și prieteni săi vin cu un plan pentru a-l salva. Un alt film de referință pentru Spielberg, E.T îți va reaminti de puterea vindecătoare și salvatoarea a iubirii, ca un limbaj universal înțeles de toți locuitorii Universului și ca o putere cosmică ce ne unește pe toți.

Citește și:

    Featured foto by Antonio Guillem via Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    9 Aprilie 2020
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.