Setari Cookie-uri

Accesorii utile pentru telefoanele inteligente

Accesoriile pentru telefoane, pe lângă faptul că sunt foarte utile, sunt cele care schimbă schimbă modul de utilizare a smartphone-ului tău.

Telefoanele inteligente pe care le folosim în prezent au capacități excepționale. Este greu de spus dacă noi le folosim pe ele sau ele pe noi. Oricum suntem deja dependenți de aceste dispozitive care, în mod cert, ne fac viața mai ușoară.

Dependența de telefoanele mobile se manifestă din plin mai ales atunci când, din cele mai diferite motive, acestea devin indisponibile. Încearcă sa pleci de acasă fără telefon sau să nu-l poți folosi 24 de ore și ai să vezi cât de ciudat te simți. Și asta se întâmplă inclusiv celor care folosesc telefonul mobil pentru necesități reale, ca ajutor de comunicare, orientare sau pentru aplicații utile și care în mod evident nu sunt sclavii unui smartphone.

Protecție de bază

Și pentru că reprezintă o investiție, dar și pentru că ai nevoie de el și inevitabil poate fi supus la momente critice – șocuri, lovituri, umezeală, telefoanele inteligente au nevoie de protecție. E păcat, de exemplu, să ai un să ai un Huawei P20 performant și să nu folosești pentru el husa huawei p20 pro. Adaugă o folie protectoare și în felul acesta telefonul tău o să fie protejat și o să puteți trece împreună prin toate vicisitudinile vieții.

Citește și:

Baterie suplimentară

Este necesară pentru cei care folosesc intens telefonul, în călătorii sau ca măsură de siguranță pentru situațiile extrem de neplăcute când rămâi fără curent și bateria telefonului este aproape moartă. Cunoscută sub denumirea de baterie externă sau power bank, rezerva suplimentară de energie pentru smartphone sau pentru tabletă este un acumulator de putere echivalentă sau superioară celui instalat în dispozitivul tău. Dacă ai acordat importanță alegerii husei și a foliei de protecție pentru gadgetul tău, pentru bateria externă va trebui să acorzi o atenție și mai mare.

Suportul pentru telefon

În ultima perioadă, când comunicarea virtuală a devenit principala formă de interacțiune, suportul pentru telefon este nu doar util, ci necesar. Există o multitudine de modele care pot fi necesare în diferite situații. Când alegi un astfel de accesoriu pentru smartphone trebuie să ții cont de modul cel mai frecvent în care îți folosești telefonul sau să alegi o variantă multifuncțională.

Citește și:

Sunt excepționale dispozitivele care fixează telefonul pe volan atunci când folosești GPS-ul, dar și cele rotative. Evident că nu pot fi trecute cu vederea variantele tip trepied, ideale pentru fotografii.

Carduri de memorie

Telefonul mobil este locul în care stocăm date importante, date personale, mesaje de tip text sau voce, contacte și notițe, poze, clipuri video sau muzică. Din diferite motive riscul de a pierde toate aceste informații există și trebuie luat în calcul. Căzăturile pe suprafețe dure sau contactul cu apa sunt printre cele mai întâlnite „accidente” din care să rezulte pierderea datelor.

O altă situație este necesitatea unei disponibilități de memorie în plus pentru stocarea unor date. În toate aceste cazuri cardul de memorie sau o memorie externă sunt și utile, și necesare. O memorie externă îți va permite să faci câte poze sau filmulețe vrei.

Citește și:

Încărcătoare auto

Un telefon rămas fără baterie este una dintre cele mai frustrante situații. Un încărcător auto te scapă de această problemă. Este simplu să-ți conectezi telefonul la priza de la mașină, dar pentru asta ai nevoie de un dispozitiv care să permită transferarea curentului de la mașină la bateria telefonului mobil și exact asta face un încărcător auto pentru telefon.

Încărcătoarele de mașină sunt dotate cu mufe USB, astfel ca le poți folosi pentru a încărca orice telefoane sau device-uri.

Accesorii pentru alergare

Dacă ești o alergătoare pasionată, atunci sigur îți place să o faci în ritmul muzicii preferate. Asta presupune să îți iei smartphone-ul cu tine. Iar dacă vei dori să blochezi toate celelalte zgomote din jurul tău în timp ce alergi, pune-ți pe listă și o pereche de căști speciale pentru alergare. Spre deosebire de căștile obișnuite, acestea se fixează ceva mai bine, astfel încât să nu cadă în timp ce alergi.

Citește și:

Un alt avantaj pentru care ar fi util să îți iei telefonul mobil atunci când alergi este că, dacă îți vei instala o aplicație dedicată, îți vei putea monitoriza progresul. Există mai multe sisteme de prindere, cele mai practice fiind cele pentru brațe sau cele tip curea.

Evident, acestea sunt doar câteva din cele mai practice accesorii pentru telefonul tău, dar nu sunt nici pe departe singurele. Cert este că, folosindu-le, telefonul se face mult mai util. Bineînțeles că există și riscul ca acesta să-ți devină indispensabil, dar asta este o altă problemă.

Sursa foto: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.