Setari Cookie-uri

Salonul de acasă: foarfeca profesională sau mașina de tuns?

Întrucât toate saloanele de înfrumusețare și frizeriile sunt închise, trebuie să învățăm să ne descurcăm singuri. Din acest motiv o să compar foarfeca profesională cu mașina de tuns pentru a vedea care dintre cele două ne poate sări în ajutor în această perioadă.

Sigur nu ne-am așteptat ca tunsul părului să fie o problemă reală pe perioada carantinei, însă se pare că a devenit una deoarece toate saloanele sunt închise, iar părul fiecăruia dintre noi continuă să crească. Așadar, trebuie să ne luăm inima în dinți, foarfeca profesională sau mașina de tuns în mână și să ne schimbăm singuri look-ul. Să vedem partea bună din tot acest proces, dacă părul nu va arăta tocmai cum ne dorim noi după acest experiment, are timp să crească până o să ieșim din auto-izolare.

Foarfeca profesională VS Mașina de tuns!

Foarfecă profesională de tuns din oțel japonez

Foarfeca de tuns P&BT este confecționată din oțel japonez, de cea mai buna calitate, cu o rezistență mare la uzură în timp. Foarfeca este însoțită de un etui din piele ecologică neagră și instrucțiuni de întreținere a foarfecii.

Citește și:

Foarfeca poate fi comandată aici.

Foarfecă de tuns cu șurub de reglare

Foarfeca de tuns cu șurub de reglare este un instrument profesional cu un aspect elegant și design ergonomic, realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ce garantează maximă rezistență, folosit de stiliști în saloanele de specialitate deoarece asigură finețe și poate fi utilizată pe orice tip de păr. Este un accesoriu indispensabil cu dimensiuni perfecte pentru orice mână, foarte ascuțit, care oferă precizie maximă în modelarea și stilizarea firelor de păr.

Foarfeca poate fi comandată aici.

Mașină de tuns cu 15 accesorii

Mașina de tuns vine la pachet cu 15 accesorii pe care trebuie să le ai pentru a obține o tunsoare ca la salon! Aceste 15 accesorii sunt: cuțit din titaniu, pârghie pentru reglarea lungimii de tăiere a parului 1-3mm, piepteni nr.3-6-9-12, 2 piepteni laterali, 2 cleme, pieptene, perie mare, periuță de curățare, ulei de lubrifiere, pelerină de protecție și capac protecție lamă. Pe lângă toate acestea, vine la pachet și cu o geantă de depozitare pentru a putea păstra mașina de tuns în cea mai bună stare.

Citește și:

Mașina de tuns poate fi comandată aici.

Mașina de tuns Moser Primat

Mașina de tuns Moser Primat 1230 este o mașină profesională cu un motor cu armatură polarizat oscilant pentru utilizare continuă, foarte silențios și cu funcționare confortabilă.
Aparatul de tuns Moser Primat 1230 are o lamă strălucitoare, un cuțit Star Blade cu tăiere precisă, realizată în Germania, cu reglare cap de tăiere pe înălțime cu 6 poziții de blocare 0,1 - 3 mm.

Mașina de tuns poate fi comandată aici.

Mașină de tuns cu acumulator cablu

Mașină de tuns Wahl Senior Corldess 5* este o versiune ușoară fără fir a unui frizer american clasic care este cel mai vechi model și, până acum, era exclusiv in SUA. Frizerii americani au iubit întotdeauna Seniorul pentru motorul său puternic, iar Cordless Senior (fără fir) are toată această putere, generând o viteză mare a lamelor, cu un cuplu mai mare, care va tăia chiar și cel mai gros fir de păr cu ușurință. Este alimentat de o baterie de litiu ion care va da până la 70 de minute de funcționare și durează 120 de minute pentru a se încărca maxim. Nu vă faceți griji dacă rămâneți fără baterie în mijlocul tunsorii, deoarece puteți conecta cablul mașinii la alimentarea cu curent și puteți să continuați să tundeți.

Citește și:

Mașina de tuns poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină UfaBizPhoto/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.