Setari Cookie-uri

De unde să cumperi cele mai bune accesorii pentru telefonul tău mobil

Cererea fiind foarte mare, au apărut și produse de proastă calitate, de aceea trebuie să fii atent de unde îți cumperi accesoriile.

Un telefon mobil are nevoie de serie de accesorii, atât pentru protecție, cât și pentru îmbunătățirea funcțiilor cu care a fost dotat din fabrică. Pe măsură ce modelele de smartphone lansate sunt tot mai complexe și sofisticate, s-a diversificat și oferta de accesorii, iar în prezent putem vorbi despre o adevărată piață pentru astfel de produse.

Cererea fiind foarte mare, au apărut și produse de proastă calitate, de aceea trebuie să fii atent de unde îți cumperi accesoriile. Ai la dispoziție trei surse principale, iar noi îți prezentăm care sunt avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre ele.

Magazinele online

  • Sunt cea mai la îndemână soluție pentru mulți dintre noi, pentru că ne permite să facem cumpărăturile fără niciun efort, direct din fața calculatorului sau de pe telefon ori tabletă.

    Citește și:
  • Există multe magazine online de unde poți cumpăra diferite accesorii: baterii externe, huse de protecție, selfie stick-uri, căști bluetooth și multe altele, deci ai toate șansele să găsești rapid orice ai nevoie. De exemplu, recomandăm cu încredere huse Galaxy A40 pentru telefonul tău mobil de la Stifler. Știm că sunt de încredere și că oferă cele mai bune accesorii de pe piață.

  • Cumpărând online câștigi timp, pentru că nu ești nevoit să umbli prin magazine, fără a știi dacă vei găsi exact ceea ce cauți.

  • Iar oferta magazinelor online este una foarte bogată, astfel că poți găsi ușor accesoriul dorit și poți compara mai multe produse similare, pentru a-l alege pe cel mai convenabil ca preț și calitate.

  • Comanda îți este livrată direct acasă, singurele inconveniente în acest caz fiind legate de faptul că trebuie să aștepți câteva zile și, eventual, să plătești separat transportul. În cazul unor comenzi care depășesc o anumită sumă, poți beneficia însă de transport gratuit.

    Citește și:
  • Magazinele online abundă de oferte irezistibile, dar ar fi bine să verifici atent vânzătorul. Cu cât oferta ți se pare mai atractivă, cu atât riscul de a fi păcălit este mai mare.

  • Există și riscul ca, odată primit accesoriul comandat, să constați că acesta nu corespunde așteptărilor tale sau că nu se potrivește cu telefonul. Un vânzător serios îți va returna banii sau își va schimba produsul, dar de acest lucru trebuie să te asiguri dinainte.

Magazinele fizice

  • Într-un astfel de magazin poți vedea cum arată în realitate accesoriul pe care vrei să-l cumperi și îl poți testa, pentru a fi sigur că este compatibil cu telefonul tău. Multe magazine pun la dispoziție clienților și consilieri specializați, cu care poți discuta pentru a face alegerea cea mai bună.

    Citește și:
  • Poți afla direct detalii legate de garanția produsului, iar în cazul în care vei avea probleme, acestea se pot rezolva mult mai repede mergând cu produsul direct la magazin.

  • Șansele de a fi înșelat sunt mult mai mici decât în mediul online, astfel că o achiziție dintr-un magazin fizic este mai sigură decât una din mediul virtual.

Magazinele producătorilor

  • Cumpărarea unui accesoriu direct de la producător este cea mai sigură soluție, pentru că ai certitudinea că produsul este unul original. Majoritatea producătorilor care se respectă au și secțiune de vânzări online pe site-urile proprii, dar și magazine fizice.

  • Prețurile ar putea fi puțin mai mari, însă diferența e justificată de garanția produsului original.

  • Accesul la magazinele fizice ale producătorilor este mai dificilă dacă locuiești într-un oraș mai mic, de obicei astfel de magazine fiind deschise în marile orașe și în centrele comerciale importante.

    Citește și:

O ultimă recomandare este aceea de a evita să cumperi accesorii second hand sau de pe site-urile de anunțuri, pentru că nu beneficiezi de garanție și poți avea surpriza să primești un produs defect, deteriorat sau care să se strice la doar câteva zile după ce ai început să îl folosești.

Imagine de Luisella Planeta Leoni de la Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.