Setari Cookie-uri

Cum să ai grijă de grădina ta cu doar 6 unelte de grădinărit!

În această perioadă, cu toții ne petrecem timpul în casă sau în grădină, iar din acest motiv avem nevoie de câteva unelte de grădinărit care ne vor transforma curtea într-un adevărat paradis!

Propria grădină a devenit în aceste zile cel mai liniștitor loc: acolo poți ieși să citești o carte, să te plimbi și să iei o gură de aer proaspăt. Pentru a te bucura cu adevărat de toată liniștea pe care poate să ți-o ofere o grădină, aceasta trebuie să fie mereu aranjată și curată. O poți menține în asemenea mod folosind doar câteva unelte de grădinărit.

6 unelte de grădinărit care îți vor face grădina să arate impecabil

Lopată transplantare Ego Dekor Plague

Cu decorațiunile Esschert Design nu veți da greș dacă sunteți în căutarea unui stil aparte pentru casa sau grădina dvs. Accesoriile dau un suflu romantic și plin de confort, de aceea prezența lor este necesară pentru a crea un decor inspirat și personalizat!

Lopata poate fi comandată aici.

Citește și:

Greblă pentru frunze cu 16 dinți

Greblă pentru frunze cu 16 dinți, cu acoperire epoxidică și finisaj la cap pentru a fi rezistent la rugină. Aceasta se întreține ușor, este simplă de folosit și potrivită pentru adunarea frunzelor. Mânerul are 1200 mm și conține o prindere confortabilă și gaură pentru suspendare.

Grebla poate fi comandată aici.

Sapă pentru margini peluză

Sapă pentru margini peluză prezintă cap din oțel inoxidabil cu acoperire epoxidică pentru o întreținere ușoară. Aceasta are un mâner din oțel tubular, in forma de T, jantă în formă de jumătate de lună, cu șuruburi pentru o presiune îmbunătățită a piciorului. Lungimea este de 1000mm. Este ideală pentru tăiere, tăierea marginilor de gazon și a rolelor de gazon.

Sapa poate fi comandată aici.

Citește și:

Foarfecă pentru iarbă cu rotire 360 °

Cine vrea sa taie comod marginile gazonului sau să taie via? Vă recomandăm această foarfecă de iarbă ale cărei lamele se rotesc la 360 ° astfel încât, încheietura mâinii rămâne dreaptă, în aceeași poziție. Această foarfecă pentru iarbă este potrivită atât pentru dreptaci, cat si pentru stângaci. Lamele sunt non-stick (anti lipicioase). Cei care posedă această foarfecă nu vor mai renunța la ea! Este confecționată din plastic și metal, cu o lungime de 33 cm, iar lamele au lungimea de 19 cm.

Foarfeca poate fi comandată aici.

Mini fierăstrău pliabil pentru grădină

Acest fierăstrău pentru grădină este fabricat din oțel dur cromat. Dinții săi sunt ascuțiți cu precizie pentru a permite tăiere precisă si perfectă. Cu ajutorul sau puteți tăia toate ramurile cu grosimea de până la 9 cm. Nu se blochează și nu ruginește. Se pliază ușor pentru depozitare în condiții de siguranță și pentru a proteja lamele.

Citește și:

Mini fierăstrăul poate fi comandat aici.

Stropitoare cu gât lung Gloria-verde

Stropitoare cu gat lung Gloria-verde este o stropitoare din plastic pentru flori de apartament sau grădină cu design ergonomic și funcțional. Aceasta are următoarele dimensiuni : lungime 29,2 cm x lățime 10,9 cm x înălțime 23,65 cm, iar capacitatea este de un litru.

Stropitoarea poate fi comandată aici.

Foto Izabela Magier/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.