Setari Cookie-uri

Alexandru Constantin lansează constantips.ro, un ghid de lifestyle cu sfaturi inteligente

Alexandru Constantin este prezentatorul emisiunii Focus Monden de la PRIMA TV, actor și producător de film și televiziune. 

comunicat de presa

Alexandru Constantin își îndeamnă cititorii să trăiască cool și să iubească sănătos, prin noul proiect pe care îl lansează. constanTIPS.ro este un ghid de lifestyle cu sfaturi inteligente, creat de prezentatorul TV pentru internauții iubitori de conținut de calitate.

Direcția editorială a ghidului de lifestyle este una de actualitate, prin dorința de a le oferi cititorilor materiale interesante, care conțin sfaturi, topuri și idei bune de pus în practică.

Printre categoriile site-ului se numără #stamacasa, o colecție de articole scrise în contextul pandemiei de Covid-19 dar și relații, sănătate, curiozități și timp liber.

"În prima lună de la lansare, traficul mare de cititori care au accesat site-ul îmi dau încredere că platforma este exact ceea ce aveau nevoie: un ghid cu materiale de actualitate, adresate direct lor, care conțin sfaturi și sunt scrise într-o manieră actuală și ușor de digerat." spune Alexandru Constantin.

Citește și:

Alexandru Constantin este prezentatorul emisiunii Focus Monden de la PRIMA TV, actor și producător de film și televiziune.

În 2019, prin intermediul casei de producție pe care o conduce, Alexandru a lansat mini-seria românească "Doi băieți și Martha", dar și alte scurt-metraje și proiecte de televiziune.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.