Setari Cookie-uri

Amenajarea unui balcon de vis cu doar 5 obiecte!

Balconul nostru trebuie să fie locul în care să ieșim să medităm atunci când avem o zi încărcată, iar din acest motiv acesta trebuie să arate cât mai primitor! Iată 5 obiecte cu ajutorul cărora balconul tău va deveni unul cu adevărat special!

Pentru cei mai puțin norocoși dintre noi, care nu locuim la curte, în această perioadă balconul ne-a devenit cel mai bun prieten. Aici ne petrecem timpul citind, lucrând și este cel mai potrivit loc unde să îți savurezi cafeaua de dimineață. Felul în care acesta arată, ne transmite o stare de spirit, iar din acest motiv, el trebuie să fie cât mai comod, prietenos și totodată, util.

5 obiecte care te vor ajuta să îți amenajezi balconul

Fotoliu Nido extensibil potrivit pentru exterior

Fotoliul Nido este un partener minunat, care nu vă va dezamăgi niciodată. Vreți să vă relaxați, să citiți sau să trageți un pui de somn? Cu acest fotoliu practic, puteți avea parte de toate clipele de relaxare de care aveți nevoie - îl puteți ajusta sau transforma oricând într-un pat. Acesta este foarte potrivit pentru a-ți amenaja balconul ca în filmele tale preferate.

Citește și:

Fotoliul Nido poate fi comandat aici.

Masă pliabilă La Forma Alrick

Brandul spaniol La Forma operează pe piață încă din anul 1982. Grație echipei de designeri experți, piesele de mobilier create combină armonios manopera precisă cu designul modern, ce reflectă bunul gust. O masă este întotdeauna de folos. Însă atunci când este potrivită nu numai pentru interior, ci și pentru o terasă de vară, grădină sau balcon din centrul orașului, este pliabilă și are un design minimalist astfel încât poate fi integrată ușor în decor.... ei bine, o astfel de masă nu trebuie să-ți lipsească! Până la urmă, este foarte practică, iar tuturor ne plac lucrurile practice, nu-i așa?

Masa pliabilă poate fi comandată aici.

Șezlong La Forma Stad

Simplitatea înseamnă frumusețe - iar așa este și această piesă de mobilier de la brandul La Forma. Fie că plănuiești să o pui în interiorul casei tale, în grădină sau pe balconul apartamentului tău, un lucru e sigur: este potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior. În caz de vreme nefavorabilă, însă, recomandăm adăpostirea sa undeva în interior.

Citește și:

Șezlongul poate fi comandat aici.

Jardinieră din ratan pentru balcon

Ratanul din alcătuirea jardinierei este fabricat din răchită rezistentă și impermeabilă, fiind ideal pentru a fi folosit în spațiile exterioare. Jardiniera poate fi montată pe balustrada balconului sau pervazurile ferestrelor. Structura sa cu o împletitură strânsă prezintă un finisaj neted, iar cele 2 mânere metalice garantează o rezistență ridicată pentru capacitate mare de încărcare. Echipat cu 1 recipient din zinc în interiorul fiecărui ghiveci, jardiniera vă garantează o rezistență de lungă durată. Aceste ghivece sunt ideale pentru a planta tot tipul de flori.

Jardiniera poate fi comandată aici.

Prelată pentru balcon

Cu această prelată din HDPE pentru balcon, vă veți bucura de intimitate, în timp ce vă relaxați sau stați la soare în balconul dvs. Realizată din HDPE (polietilenă de înaltă densitate), prelata pentru balcon este rezistentă la raze UV și mucegai. Structura specială cu țesătură „deschisă“ permite vântului să treacă prin ea, astfel încât balconul dvs. va fi mereu aerisit. Apărătoarea poate fi atașată cu ușurință la balcon cu ajutorul ocheților din aluminiu și a sforii incluse în pachet.

Citește și:

Prelata poate fi comandată aici.

Foto Look Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.