Setari Cookie-uri

Bruce Willis și Zuleyka Rivera: împreună într-un spot TV

Bruce Willis, cunoscutul actor de la Hollywood, apare într-un nou spot HELL Energy alături de una dintre cele mai frumoase femei din lume, Zuleyka Rivera.

comunicat de presa

Reclama a fost filmată la New York în această primăvară, face partea din cea mai recentă campanie globală a brandului de energizante și poate fi urmărită deja și pe canalele de televiziune din România sau pe social media.

Alături de cele două vedete, la filmări au fost invitați să ia parte și cunoscuți influenceri din întreaga lume. Aceștia au avut ocazia să îl cunoască în premieră pe actor și întreaga echipă, să încerce noile sortimente de băuturi ale brandului și să viziteze cele mai emblematice obiective turistice ale New York-ului.

Aceasta este a doua reclamă pentru care brandul de energizante și Bruce Willis fac echipă, după ce, la începutul acestui an, actorul a fost de acord să fie ambasadorul brandului HELL Energy pentru încă doi ani. Partenera din spot a celebrului actor, Zuleyka Rivera, este recunoscută la nivel mondial pentru apariția sa din videoclipul Despacito, care a adunat până acum 6.7 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Pe lângă promovarea clasicului energizant HELL ENERGY, campania aduce în prim-plan și noul sortiment de băuturi pe bază de cafea HELL ENERGY Coffee. Reclama a fost filmată atât pe străzile din New York, cât și într-un apartament de lux de la un etaj superior al unui zgârie-nori. În cele trei zile de filmare, Bruce Willis a avut ocazia de a se reîntâlni cu vechile sale cunoștințe, atât din echipa HELL, cât și din echipa de producție. Starul american a dat încă o dată dovadă de profesionalism, dar nu a ratat șansa de a-și demonstra umorul, făcând glume alături de echipă.

Campania ce îi are în prim-plan pe Bruce Willis și Zuleyka Rivera va fi lansată la nivel global la mijlocul lunii mai. Reclama poate fi vizionată accesând următorul link: https://www.hellenergy.com//bw_tvc_ro

Citește și:

Despre HELL ENERGY:

HELL ENERGY se află printre brandurile cu cele mai dinamice creșteri din zona bunurilor de larg consum, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia.

HELL ENERGY a fost fondat în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record de numai patru ani. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de markenting, astăzi HELL este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, QUALITY PACK, echipată cu cea mai modernă tehnologie.

În 2018, HELL ENERGY a demarat o campanie globală care îl are în prim-plan pe Bruce Willis. Datorită inovației continue în ceea ce privește portofoliul de produse, în acest an, brandul va lansa o noua categorie de produse, pe bază de cafea și lapte.

Citește și:

Business-ul HELL ENERGY se bazează pe doi piloni: băuturi cu o calitate superioară și un raport calitate-preț bun.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.