Setari Cookie-uri

Floria.ro lansează Jungla Urbană, o colecție care te poartă în toate colțurile lumii

Mesajul pe care această colecție de vară îl poartă este unul de optimism și bucurie, sugerat atât prin simbolistica florilor alese, cât și prin cromatica dominant roz.

comunicat de presa

Cum ideea de vacanță este diferită anul acesta față de ceea ce știam, Floria.ro aduce mai aproape senzații din toate colțurile lumii cu noua colecție Jungla Urbană. Mesajul pe care această colecție de vară îl poartă este unul de optimism și bucurie, sugerat atât prin simbolistica florilor alese, cât și prin cromatica dominant roz.

Noul context, în care recomandările de distanțare socială și de reducere a deplasărilor nenecesare se mențin, reduce cu mult posibilitatea de a porni în călătorii îndepărtate. Tocmai de aceea, vara aceasta Floria.ro invită într-o călătorie a simțurilor, cu ajutorul florilor exotice și nu numai, dar și printr-o cromatică ce inspiră bună-dispoziție și optimism. Astfel, deși #StămAcasă mai mult decât suntem obișnuiți, putem face ca locuința sau biroul (de acasă) să arate ca o adevărată junglă. Și chiar dacă nu putem fi fizic alături de toți cei care sărbătoresc ocazii speciale în aceasta, le putem trimite o doză de bucurie colorată printr-un buchet de flori online.

Citește și:

Colecția Jungla Urbană reprezintă adaptarea noastră la noua realitate. Vara aceasta este despre responsabilitate, iar misiunea Floria.ro de a livra bucurie prin intermediul florilor este chiar mai plină de semnificații. Prin urmare, ne-am propus să aducem vacanța în oraș, cu ajutorul unor aranjamente florale sofisticate, dar în același timp accesibile. Designerii Floria.ro au ales pentru a transpune acest concept hortensii ce vin din îndepărtata Japonie, orhideele care amintesc de peisajele exotice din India sau Australia, alstroemeria specifică Americii de Sud, calele cu parfum de Africa sau hypericumul european. Alături de toate acestea, îndrăgiții trandafiri, universali. Și, pe lângă flori, verdeață din belșug care să ne ducă cu gândul în destinații luxuriante, a explicat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Citește și:

    Cromatica aleasă merge către nuanțe de roz, mov și verde. Rozul - pentru optimism în spiritul #TotulVaFiBine, movul – pentru forța ce o simbolizează, iar verdele este mesagerul universal al renașterii, al triumfului vieții. Paleta de culori este completată de nuanțe pastelate, de câteva accente de galben, dar și de formele exotice, neobișnuite, ale plantelor-suport, cum ar fi eucalipt, parvifolia, pistacia, aspidistra și salal, toate buchetele colecției evidențiindu-se prin volum și contur.

    Potrivit unui sondaj Floria.ro*, aproape jumătate dintre respondenți își cumpărau des flori pentru acasă, însă numărul lor a crescut în ultimele două luni, majoritatea alegând să comande de la o florărie online, pentru un plus de confort.

    Cei mai mulți preferă florile la buchet (36%), iar 81% au precizat pentru Floria.ro că preferă buchete cu tipuri diferite de plante și cromatică aparte. În topul celor mai iubite flori se numără trandafirii, orhideele și hortensiile.

    Floria.ro livrează în două ore de la confirmarea comenzii oriunde în țară, prin intermediul celor peste 110 parteneri naționali.

    *Sondajul Floria.ro a fost efectuat online, în luna iulie 2019, pe un eșantion de 367 de persoane.

    Vizionare placuta


    Kudika
    21 Mai 2020
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.