Mega Image aduce noi experiențe la cumpărături în Concept Store Băneasa

Mega Image aduce noi experiențe la cumpărături în Concept Store Băneasa

Coffee shop Manufaktura și o zonă dedicată cu ciocolată

comunicat de presa

Mega Image completează experiența la cumpărături în Concept Store Băneasa cu zone noi: coffee shop Manufaktura, integrat în Casual Bistro, cu cafea de specialitate servită to-go și o zonă cu o selecție de praline și ciocolată Venchi.

Astfel, la Casual Bistro, clienții se pot bucura de cafea de origini, de la Manufaktura, servită to go de barista, proaspăt prăjită și măcinată.

În același timp, la zona Venchi clienții vor descoperi praline și ciocolată din care pot alege propriul mix sau pot lua direct cutii special pregătite pentru momente de răsfăț sau cadouri.

“Ne uităm permanent la spațiul magazinelor noastre și cum putem să îl transformăm în zone multifuncționale. Formatul nostru de magazine concept ne permite cel mai bine să integrăm spații prietenoase care aduc noi experiențe la cumpărături și răspund tendințelor internaționale, adoptate deja de clienții noștri. Îi așteptăm în Băneasa Concept Store cu mai multă inspirație, cărți de la Cărturești, ciocolată și cafea bună de savurat to go,” afirmă Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare și Sustenabilitate Mega Image.

Recent, Mega Image a inaugurat în Concept Store Băneasa alături de echipa Cărturești un spațiu prietenos, cu cărți din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, știință, hobby sau cărți pentru copii și tineri. Aprecierile din partea clienților au fost deja foarte bune și proiectul va fi extins și în alte magazine.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri