Setari Cookie-uri

4 lucruri care nu trebuie să îți lipsească din geanta de plajă!

Sezonul estival a început, iar dintr-o geantă completă de plajă nu trebuie să îți lipsească următoarele 4 lucruri!

În fiecare an când se apropie sezonul estival ne punem cu toții întrebarea „Oare am luat tot ce trebuia la mine?”, iar din acest motiv astăzi vă recomand 5 lucruri esențiale pentru o zi la plajă. Fie că vrei să te bronzezi și să faci o baie în apa mării, fie că îți dorești doar să te plimbi pe litoral, aceste lucruri trebuie să fie în permanență în geanta de plajă pentru a nu întâmpina dificultăți pe parcursul mini-vacanței tale la mare! Pe lângă aceste 4 lucruri pe care trebuie neapărat să le porți cu tine, să nu uităm un detaliu extrem de important: o geantă de plajă încăpătoare care să te ajute să îți ții lucrurile în siguranță.

4 lucruri care nu trebuie să îți lipsească din geanta de plajă!

Cremă pentru față cu SPF 50

Citește și:

Unul dintre cele mai importante, poate chiar cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în geanta ta de plajă este crema de față cu protecție solară 50 sau 50+. Soarele poate să fie cel mai bun prieten sau cel mai mare dușman al tenului nostru, iar acest lucru ține doar de rutina noastră de îngrijire și de felul în care ne raportăm la puterea pe care acesta o are. Chiar dacă porți machiaj sau nu, chiar dacă vrei să te bronzezi, un lucru pe care nu trebuie niciodată să îl omiți este crema cu protecție solară! Această cremă cu SPF pe care tocmai am descoperit-o nu conține alcool sau parfum, ceea ce este un factor extrem de important pentru ca tenul nostru să arate cât mai bine, iar formula sa este ușoară și hidratantă!

Crema poate fi comandată aici.

Balsam de buze

Citește și:

Poate o să vi se pară puțin neîntâlnit, însă este o necesitate să ai un balsam de buze în geanta ta de plajă. Acest lucru se datorează faptului că vântul puternic de la mare este prezent chiar și atunci când temperaturile sunt extrem de ridicate. Acest lucru poate cauza uscarea sau chiar crăparea buzelor dacă nu ți le protejezi! Acest balsam de buze de la Gerovital conferă o împlinire senzorială pentru buzele care au nevoie de revitalizare. Fiind bogat în uleiuri, extract de semințe de Baobab și Vitamina E, balsamul de buze asigură o emoliere pură și o hidratare de durată.

Balsamul de buze poate fi comandat aici.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt extrem de importanți în momentul în care decizi să mergi la mare. Pe litoral soarele este extrem de puternic, iar pe lângă faptul că o pereche de ochelari de soare îți conturează ținuta, te protejează și de razele puternice.

Citește și:

Ochelarii de soare pot fi comandați aici.

Pălărie de soare

Deja am vorbit despre faptul că soarele îți poate fi cel mai mare prieten sau cel mai mare dușman în sezonul cald. De această dată, o pălărie de soare te va proteja de probleme precum insolația, dar îți va proteja și părul deoarece soarele poate avea efecte devastatoare asupra părului tău.

Pălăria de soare poate fi comandată aici.

sursă foto prima pagină Elena Rudakova/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.