Advertorial Buzdu, Morar și Emma intră în vacanță. Popescu și Flick preiau matinalul Morning ZU

De luni, 3 august, matinalul Radio ZU va fi prezentat de Popescu și Flick. Proaspăt întorși din vacanță, simpaticii DJ-i te așteaptă să le stai aproape, pe toate frecvențele Radio ZU, de la 07.00 - 10.00, de luni până vineri.

Ce se întâmplă cu Buzdu, Morar și Emma, prezentatorii Morning ZU? Intră în vacanță până pe 14 septembrie.

„VACANȚĂ!!!! A fost cel mai greu sezon de radio de când fac radio. Dar cu cele mai frumoase amintiri de când strâng amintiri din radio. Mulțumiri și pupici de la noi de la “sediu”, fata și băieții pleacă în concediu. Să aveți grijă de voi, cum ați avut de noi în lunile astea. Ne întoarcem la Radio ZU pe 14 Septembrie. Ca să avem grijă. Noi de voi. Și voi de noi” , a declarat Mihai Morar la finalul ultimei ediții Morning ZU din acest sezon.

„Din 5 ianuarie 2020 până azi am fost pe baricade, acum depunem microfoanele și căștile și plecăm în vacanță pe undeva, pe nu știu unde... Vă lăsăm cu bine!”, transmite Daniel Buzdugan.

Finalul de sezon a venit în ZUper vibe-ul ZU cu un episod nebun de #MUZICAAIA. Îl poți urmări integral pe contul de Facebook Radio ZU.

Ascultă Radio ZU! DJ-ii ZU sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe https://radiozu.ro/live pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (https://radiozu.ro/reteauazu ). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!

ZUbscribe la ZUtube :P - http://bit.ly/yt_zubscribe

Radio ZU pe net:
FACEBOOK - http://www.facebook.com/radiozu
INSTAGRAM - http://www.instagram.com/radiozuoficial
WEB - http://www.radiozu.ro

Hiturile se ascultă la ZU - http://www.radiozu.ro/live


Kudika
3 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri