reIMAGINE HUB - un spațiu reimaginat dedicat dezvoltării personale

reIMAGINE HUB - un spațiu reimaginat dedicat dezvoltării personale

reIMAGINE Hub este un spațiu dinamic, extrem de adaptabil la nevoile individuale sau colective ale celor care îl accesează, fiind inspirat de trăirile fiecăruia dintre noi.

comunicat de presa Retail jobs

La începutul lunii aprilie se lansa platforma www.reimagine.ro de către agenția full service Pandorra Story Style, iar acum a venit vremea unui nou proiect: reIMAGINE Hub – locul unde fiecare dintre noi își poate reimagina cea mai bună versiune a sa.

reIMAGINE Hub este un spațiu dinamic, extrem de adaptabil la nevoile individuale sau colective ale celor care îl accesează, fiind inspirat de trăirile fiecăruia dintre noi. În acest „alter ego” al platformei reIMAGINE publicul va avea acces la o serie de cursuri practice și ședințe de coaching și cunoaștere de sine, construite riguros și cu grijă de echipa de traineri și facilitatori, coordonată de Monica Măgureanu – absolvent Fundamentals of Systemic Coaching Class, organizat de Metasysteme Coaching, Alain Cardon & practician și formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Pentru cei dornici și pregătiți să-și asume rolul de explorator în drumul autocunoașterii se oferă sesiuni 1-1 de coaching sistemic, în urma cărora beneficiarul își va găsi rezolvarea problemelor de relaționare, construindu-și ghidat o sănătate emoțională proprie. Mai multe detalii se găsesc aici.

Cei orientați spre cunoașterea complexă a științelor sufletului specifică Referenţialului Arhetipurilor Personale (RAP) – metodă de analiză personală şi sondare a inconştientului elaborată şi rafinată de peste 30 de ani de către autorul ei, Georges Colleuil – psihoterapeut, filosof, cercetător şi scriitor francez de renume internaţional – vor găsi în reIMAGINE Hub o serie de activități extrem de atractive. Pot opta pentru sesiunile 1-1 RAP sau pot participa la unul dintre workshop-urile deja programate.

„Tarotul este întâi de toate un joc de imagini simbolice, proiecții ale arhetipurilor inconștiente ale umanității. De aceea ne poate ajuta să intrăm în contact cu radăcinile noastre cele mai vechi.” (Georges Colleuil)

În perioada 28 – 30 august, va avea loc cursul Inițiere în metoda RAP și simbolistica tarotului de Marsilia – modulul de începători. Beneficiarii vor afla despre ce înseamnă metoda de analiză Referenţialul Arhetipurilor Personale, vor învăța despre simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia, vor aprofunda semnificația caselor 1 – 12, vor descoperi cum se calculează și pregătește un Referențial, dar și care sunt primele baze de interpretare. Costul modulului este de 750 RON. Pentru înscrieri și detalii vă invităm să trimiteți un email la rap@pandorrastyle.ro

Următorul curs programat are loc pe 19 septembrie, având ca tematică Mitul lui Perseu și Arcanele Izolării. Workshop-ul este deschis tuturor celor pasionați de simboluri, de călătoria alături de arhetipurile din tarot, Tarotul de Marsilia, și nu necesită cunoștințe prealabile în metoda RAP. Cursul va fi susținut de Georges Colleuil, în limba franceză cu interpretarea în limba română asigurată de către Claudia Savu și Mihaela Rață.

Costul acestui curs este 250 RON și numărul maximum de participanți este 25 de persoane. Înscrierile se fac la rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii.

Sesiunile de coaching și workshop-urile se desfășoară online, via platforma zoom, sau la cerere (dacă există această posibilitate pentru tipul de activitate aleasă) într-un spațiu fizic, urmând normele de siguranță impuse de autorități.

Despre reIMAGINE

Platforma www.reimagine.ro a fost creată de agenția full service Pandorra Story Style sub forma unui manifest creativ & pozitiv, prin care îndeamnă ca în vreme de pandemie să fim puternici, uniți, empatici și incredibili de adaptabili. Nu este un website, ci este spațiul unde s-a unit o gașcă de super - prieteni pandorrieni, care își împărtășesc experiențele și cunoștințele lor. www.reimagine.ro aduce în casa publicului oameni dragi, creatori de conținut relevant, care au adunat în jurul lor comunității frumoase și acum s-au transformat într-o super-echipă, cu un super-scop: #impreună trecem cu bine peste orice!

Despre Pandorra Story Style

Cu peste 9 ani de experiență în domeniu, Pandorra Story Style este o agenție full service ce pune în prim-plan povestea brandului, a companiei, a clientului, căutând continuu noi modalități de exprimare a mesajelor clienților săi, dar și construirea și menținerea unor relații și parteneriate puternice cu presa, bloggerii și influencerii din România. De-a lungul timpului, a dezvoltat campanii de comunicare, relatii publice și a organizat evenimente pentru clienți din domenii diverse, precum companii de IT & C, electrocasnice, pharma, asigurări, turism, dar și companii aeriene și centre comerciale mari.

O parte dintre clienții: Tommy Hilfiger România, Sabon România, ECCO, ParkLake Shopping Center, Legrand, Consolight, Sphera Group, Megagen, Lindab, PORR Romania, Sensodays.ro.

Povestea Pandorra se găsește pe www.pandorrastyle.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri