Setari Cookie-uri

Kudika IarmaROc: Ce mai e nou prin târg?

Descoperă noutățile din târgul online dedicat exclusiv afacerilor românești

Kudika IarmaROc, inițiativa de susținere a micilor întreprinzători români care activează în domenii ca beauty, fashion, deco, craft, foods. IarmaRoc funcționează ca un târg online permanent unde brandurile românești primesc promovare pe termen lung și expunerea directa în fața consumatorilor.

Cine s-a înscris în această săptămână la IarmarROc?

Divah.ro – magazin online de haine cu linii clasice

Pentru noi longevitatea a fost întotdeauna mai presus de tendințele trecătoare. De aceea, fiecare articol combină elemente insipirate de arta modernă cu detalii retro ce au rezistat trecerii timpului.

La Divah credem că frumosul se află peste tot în jurul nostru. Arhitectura, natura și detaliile articolelor vestimentare clasice au fost dintotdeauna principala noastră sursă de inspirație. Fiecare colecție este astfel conturată de linii moderne în care poți regăsi rafinamentul detaliilor clasice, ne-au povestit reprezentantii afacerii.

Citește și:

Healthy lifestyle start-up – program de nutriție pentru un stil de viață sănătos

Healthy lifestyle start-up este un program fulger care include informația esentială de care ai nevoie pentru a-ți schimba stilul de viață, precum și o ședința privată de consiliere și personalizare a informațiilor primite.

Acest program este scânteia de care ai nevoie pentru a te mobiliza și pentru a începe să faci pașii necesari spre o viață mai sănătoasă. Vei avea de câștigat o stare de spirit mai bună, mai multă energie, o silueta aromonioasa și, cel mai important, informații care îți vor servi pentru toată viață, atât ție cât și întregii familii – Oana Trifu, fondator Healthy lifestyle start-up.

Descoperă toți participanții la Kudika IarmaROc!
Dacă ai și tu o afacere mică pe care vrei să o promovezi, trimite un mail pe adresa carmen.olteanu@kudika.ro!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.