Setari Cookie-uri

În IarmaROc găsești acum cosmetice organice DEPLIN și broderii tradiționale BROMANIA

Descoperă magazinele care s-au înscris în această săptămâna la IarmaROc

Kudika IarmaROc este inițiativa de susținere și promovare a brandurilor românești mici, acele afaceri care au avut cel mai mult de suferit în urma pandemiei. Iată care sunt magazinele care ni s-au alăturat în această săptămâna.

Atelier BROMANIA

O echipă de oameni tineri și entuziaști, care încearcă să mențină viu și în prim plan spiritul național a creat un brand 100% românesc, ce produce haine populare în atelierul propriu (dotat inclusiv prin fonduri europene).Atelier Bromania oferă peste 100 de modele populare, din toate zonele folclorice ale țării, brodate pe ii tradiționale, costume populare, rochii, ilice, sumane, trusouri pentru botez etc.

Produsele sunt fabricate pe comandă, din țesături 100% naturale (in, bumbac, stofă cu fir de lână).

Citește și:

„Ne adresăm ansamblurilor folclorice profesioniste și de amatori, persoanelor care doresc să fie în prim plan cu o spectaculoasă ținută cu tentă tradițională, cât și celor ce intenționează să își serbeze evenimentele importante din viață (nunți, botezuri etc.) în spiritul trecutului adus în prezent și proiectat în viitor. Ești român dacă respecți și duci mai departe tradițiile străbunilor!"

Vezi aici mai multe de Atelier BROMANIA.

DEPLIN

DEPLIN este un brand românesc de cosmetice organice, create manual și complet naturale, pentru care am pus la un loc toată inteligența naturii și experiența de laborator.

Credem în puterea produselor de frumusețe fără substanțe sintetizate chimic, fără compromisuri, prin valorificarea esențelor din plante. Folosim ingrediente de cea mai bună calitate, majoritatea de proveniență locală, certificate bio, atent selecționate. DEPLIN este mai mult decât numele mărcii noastre, este însăși expresia viziunii noastre de creatori.

Citește și:

Experiența bogată acumulată de-a lungul anilor de studiu se regăsește în fiecare dintre produsele noastre care, pe lângă îngrijirea estetică a feței și a corpului, dorim să determine îmbunătățirea stării fiziologice și tonusul vital. Produsele DEPLIN nu au fost și nu vor fi vreodată testate pe animale, iar întreg procesul de producție respectă principiile chimiei verzi.

Vezi aici mai multe de la DEPLIN.

Dacă ai un business pe care vrei să îl înscrii la Kudika IarmROc, trimite un mail la carmen.olteanu@kudika.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.