Setari Cookie-uri

Te-am iubit deja în visul meu

O poveste de dragoste sfâșietoare despre curajul de care ai nevoie în iubire, mai ales atunci când știi deja cum se va termină.

Joel se teme de viitor.

De când era copil, a fost bântuit de vise despre cei dragi. Viziuni despre ceea ce li se va întâmplă, cu bune și cu rele. Singură modalitate de a le evita este să nu mai lase pe nimeni să se apropie de el.

Callie nu se poate împacă cu trecutul.

De când i-a murit cea mai bună prietenă, Callie e pierdută. Știe că trebuie să fie mai spontană, dar nu știe cum să redevină persoană plină de viață de dinainte.

Joel și Callie au nevoie să înceapă să trăiască prezentul.

Și, deși nu se căutau, întâlnirea lor pare inevitabilă - și devine începutul unei noi vieți.

Până când Joel vede cum se va termină totul.

"Aproape toată viață mea am avut vise profetice. Genul de viziuni lucide, vii, care mă sperie în somn. Îmi arată ce se va întâmplă peste câteva zile, săptămâni sau chiar ani. Iar subiecțîi sunt mereu oameni pe care ii cunosc. Visele apar cam o dată pe săptămâna, iar raportul între bine, rău și neutru este destul de egal.

Citește și:

Însă premonitiile urâte sunt cele de care mă tem cel mai mult: accidentele și bolile, durerea și necazurile. Din cauza lor sunt mereu agitat, mereu în alertă maximă. Întrebându-mă când va trebui să deviez iar cursul sorții, să dau fugă să intervin în planurile altcuiva. Sau, mai rău de atât, să salvez o viață."

Cumpara cartea de pe Elefant.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.