Advertorial PREMIERĂ în MORNING ZU: The Motans și EMAA cântă „Insula”, LIVE, la Radio ZU

„Insula” este o piesă de dragoste care-ți dă speranță!”, le-a povestit Denis „The Motans” lui Buzdu și Morar, în direct în Morning ZU.

Împreună cu EMAA, artistul a cântat LIVE și în premieră la un radio din România una dintre cele mai frumoase piese compuse în această pandemie. „Insula”, melodie „născută” într-o tabără de creație muzicală, a devenit hit înainte de a fi lansată oficial.

„Melodia aceasta are un destin interesant. A devenit hit înainte de lansarea ei pe net. „Insula” s-a auzit săptămâni întregi la radio, videoclipul lansându-se abia acum câteva zile”, a declarat Mihai Morar, în Morning ZU, înainte să-i invite pe cei doi artiști să arate de ce aceasta este una dintre cele mai apreciate piese ale momentului.

Succesul a fost confirmat cumva de sutele de mesaje pe care ZUper ascultătorii au găsit potrivit să le trimită pe numărul de Whatsapp al radioului după ce au ascultat piesa.

Ascultă LIVE piesa „Insula”, în direct în Morning ZU

https://www.facebook.com/radiozu/videos/963639167463743

***

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Evenimentul LIVE desfășurat în studioul Radio ZU a fost organizat în conformitate cu toate normele de protecție impuse de pandemia de COVID-19.


Kudika
29 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri