11 zile de reduceri Black Friday la Mobexpert: Oferte până la -50%

Mobexpert va oferi şi anul acesta reduceri substanţiale ȋn cadrul campaniei Black Friday.

comunicat de presa

Ȋn perioada 12 – 22 noiembrie 2020, hipermagazinele Mobexpert ȋşi aşteaptă clienţii cu reduceri de pȃnă la 50% pentru mii de produse de mobilier şi decoraţiuni, disponibile ȋn limita stocului.

Produsele cu preţuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro ȋncepȃnd de joi, 12 noiembrie. Pe lȃngă ofertele speciale de Black Friday, ȋntregi categorii de produse vor beneficia de preţuri reduse și anume: toate produsele fabricate în România, toate fotoliile și canapelele cu recliner, toate dulapurile, toate piesele de mobilier pentru baie și toate obiectele sanitare, toate corpurile de iluminat, toate produsele Mobexpert Gourmet, toate pernele și pilotele, toate perdelele și draperiile, toate modelele de tapet și toate scaunele de birou pentru copii.

Retail jobs

Și în acest an, continuăm tradiţia de a prezenta cele mai atractive reduceri în campania Black Friday. Ca noutate, anul acesta avem reduceri de până la 50% la aproximativ 80% dintre produsele noastre. Dorim, astfel, să venim în întâmpinarea clienților care s-au orientat în această perioadă către amenajarea locuinței dar și să susținem în continuare activitatea economică pentru întreg lanțul de producție și distribuție în care activăm.” a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

De asemenea, și magazinele Mobexpert Outlet prezente în Bucureşti (Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța vor oferi reduceri suplimentare la o gamă variată de piese de mobilier și decoraţiuni. Și divizia Mobexpert Office a pregătit prețuri speciale pentru o serie de produse aflate în topul celor mai dorite piese de mobilier și scaune pentru birou.

Bineînțeles, pentru cumpărătorii care doresc să beneficieze de confortul achiziţiilor online, oferta completă a Mobexpert cât şi cea a Mobexpert Outlet vor fi disponibile pe site-urile www.mobexpert.ro şi www.outlet.mobexpert.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri