Setari Cookie-uri

Advertorial Black Friday 2020 pe litera.ro. Ce cărți să îți cumperi cu 10 lei de Black Friday

Sunt sute de super titluri pe care le puteți achiziționa la prețuri de pana la 10 lei/exemplar. Iată doar o mica selectie, iar pentru restul, intrați pe litera.ro:

Acesta este un moment cu care nu o să vă mai întâlniți prea curând: De Black Friday, editura Litera pune la dispoziția cititorilor pe litera.ro toate cărțile cu reduceri de până la 90%!

În plus, pentru cei care cumpara de minimum 149 de lei de pe www.litera.ro, editura oferă cărți cadou și transport gratuit.

Sunt sute de super titluri pe care le puteți achiziționa la prețuri de pana la 10 lei/exemplar. Iată doar o mica selectie, iar pentru restul, intrați pe litera.ro:

Cărți cu 90% reducere de Black Friday 2020

Doar 2.99 lei (preț redus de la 29.9 lei) pentru celebrul roman Peyton Place de Grace Metalious, unde puteți savura atmosfera anilor 40 și complexitatea anatomiei sociale a comunității acestui mic orășel din America.

Cu doar 3.99 lei, cât costă volumul Ben & Gwen salvează universul. Carte de activități cu autocolante, bucuria celui mic în fața cadoului de la Moș Nicolae este asigurata!

Pentru toți cei pasionați de educația Waldorf, bestsellerul Metoda Waldorf. 30 de activități creative pentru fiecare anotimp de I.Huiban și M.Fujisawa costa în Black Friday doar 6.99 lei, preț redus de la 69.9 lei. Nu, nu este o greșeală de tipar, ci doar o ocazie de care trebuie sa profiți.

Fanii serialului Narcos se bucură și ei de o promoție specială de Black Friday: cartea Vânătorii de oameni. Cum l-am răpus pe Pablo Escobar, de Steve Murphy și Javier F. Peña costă 4.49 lei în loc de 44.9 lei.

Cărți cu 80% reducere de Black Friday 2020

Ca toate cărțile lui Jorge Bucay, și Cartea întâlnirii a ajutat mulți oameni să-și schimbe viața. Multe răspunsuri la întrebările tale interioare își pot găsi răspunsul în aceasta carte, iar in Black Friday o poti cumpara cu doar 5.98 lei!

Cărțile lui Igor Bergler au deja fanii lor fideli. Dacă te numeri printre ei, numai în Black Friday pe litera.ro poti cumpara cartea 6 povești cu draci la doar 8.99 lei, redusă de la 44.44 lei.

Nume de Cod: Kingfisher - A fost spioana sovietică prima soție a președintelui SUA? Un subiect incitant scris intr-o nota alerta si plina de miez de catre un autor care a preferat sa rămână anonim, pentru a-și proteja sursele. Numai in Black Friday, pe litera.ro poti cumpara volumul cu 8.98 lei, redus de la 44.9 lei.

Cărți cu 60% reducere de Black Friday 2020

Pentru cei mai mici, cărțile pe carton, cu pagini rotunjite și imagini reale sunt la superpret: Fructe și legume. Bebe învață costa doar 6.97 lei!

Bestseller New York Times, cu peste 500.000 de exemplare vandute, volumul Dumnezeu nu este mare de Christopher Hitchens este o carte cutremurătoare și foarte bine documentată despre credință și cum ne raportăm la aceasta. În Black Friday, pe litera.ro, o poți cumpăra cu doar 7.96, redusă de la 19.9 lei.

Patrick Melrose. Nu contează. Vești rele de Edward St Aubyn, unul dintre romanele care stau la baza mini seriei Patrick Melrose produsă pentru Showtime și difuzată la noi de HBO, costă 9.96 lei, redusă de la 24.9 lei.

Cărți cu reducere de sub 50% de Black Friday 2020

Iată și o oferta față de care suntem siguri că nici Moș Nicolae nu va rămâne indiferent: cărțile Poneii fermecati. Prima mea carte de colorat și Animale din Pădure. Bebe învață costa doar 8,9 lei fiecare!

Pentru a vă bucura și de restul sutelor de cărți cu prețuri sub 10 lei - și nu numai - intrați între 13 și 15 noiembrie pe litera.ro. Iar dacă veti cumpăra atât de multe încât nu știți cum vor ajunge la dumneavoastră, nu vă faceți probleme: transportul este gratuit la comenzi de peste 149 de lei și primiți și pachete de cărți bestseller cadou:

  • Vineri, 13 noiembrie: Pachet 10 cărți Disney în valoare de 139 lei
  • Sâmbătă, 14 noiembrie: Pachet 2 cărți Buzz Books în valoare de 99.80 lei
  • Duminică. 15 noiembrie: Pachet 2 cărți Blue Moon în valoare de 94.80 lei

Bucurați-vă de lecturi și de un Black Friday de poveste pe litera.ro!


Kudika
13 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.