Setari Cookie-uri

Coșul cu flori: cadoul ideal pentru femeile din viața ta!

Aranjamentele florale câteodată sunt mai presus de cuvinte!

De câte ori ai mers la o prietenă dragă acasă, la soacră sau la mama ta și nu ai știut ce să îi oferi? Acum aceste probleme pot dispărea deoarece vă recomandăm un cadou simplu, dar în același timp sofisticat, rafinat și preferat de orice femeie: un coș cu flori. Aceasta îl va prețui, îl va folosi ca aranjament în propria sa locuință și își va aminti de tine de fiecare dată când îl vede. Indiferent de ocazie, un coș de flori este cadoul ideal pentru femeile din viața ta!

Iată 4 modele de coșuri cu flori pe care să le oferiți celor dragi

Coș de flori cu trandafiri roșii

Un aranjament de flori este cadoul perfect indiferent de ocazie! Alege-l pe cel care ți se potrivește și dăruiește-l cuiva drag pentru a-i face ziua mai frumoasă! Acest aranjament conține: 3 trandafiri roșii, 2 cupe cymbidium mov, 2 santini, 1 hypericum roșu, 2 alstromeria roșie, 1 cos rachita mediu. Toate florile sunt așezate într-un coș de rafie verde ce oferă un contrast cromatic.

Citește și:

Coșul cu trandafiri poate fi comandat aici.

Coșulețul zilei

Cosulețul zilei este un produs unicat, în care designerii noștri aleg și combinp armonios flori de sezon în diferite culori și le asează într-un cosuleț de rafie. Dăruiește Cosulețul zilei unei persoane căreia îi place să zambească și fă-o sa se simtă specială!

Coșulețul zilei poate fi comandat aici.

Coșuleț pentru persoana iubită

Când ți-e poftă de dragoste, designerii noștri știu o rețetă excelentă: se iau nici mai mult, nici mai puțin de 7 trandafiri roz, se amestecă bine cu phalenopsis violet si floricele de ceară, într-un vas in forma de inimioară, până când compoziția devine perfectă. Aranjamentul conține: 7 trandafiri roz, 1 orhidee Phalenopsis violet, 1 wax flower alba, vas in forma de inimioara.

Citește și:

Coșulețul pentru persoana iubită poate fi comandat aici.

Aranjament floral perfect pentru Crăciun

Un aranjament frumos ca un colind, care te face să-ți amintești de vacanțele din copilărie, de căldura din casa bunicilor și de toate momentele împărtășite cu cei dragi. Acest aranjament de Crăciun conține: 2 cupe cymbidium alb, 2 santini verde, 1 ilex rosu, 1 trandafir rosu, 3 globuri, 2 ornamente Mos Craciun, crengute de brad, burete oasis, vas de plastic.

Coșul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Maksym Fesenko/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.