Setari Cookie-uri

Cadouri de Moș Nicolae pentru persoanele dragi din viața ta

Idei de cadouri pentru Moș Nicolae

Cele mai frumoase cadouri de Moș Nicolae sunt acelea în care pui un pic de suflet, pe care le alegi cu gândul la preferințele persoanei care le va primi, la pasiunile sale și la toate trăsăturile sale speciale. Cadourile tradiționale de Moș Nicolae sunt dulciurile și fructele, dar dacă vrei să faci din aceste tandrețuri dulci un gest special, le poți oferi în forme inedite. De asemenea, așa cum vei vedea mai jos, ciocolate și bomboanele pot fi oferite în forme speciale sau pot fi înlocuite complet cu cadouri mai potrivite celor mari.

Buchet dulce

Cu siguranță frumusețea naturală a florilor nu poate fi înlocuită, dar poate fi o bună sursaă de inspirație pentru un cadou inedit. Acest buchet dulce conține bomboane de ciocolată asortată, cu jeleu vișină, zmeură, caise, căpșuni, portocală, alune glazurate, crema de lapte de pasăre, fructe uscate, trufe, pufarine de orez, sirop de căpșuni, sirop de căpșuni, coacăza neagră, vișină.

Citește și:

Produsul este disponibil aici.

Dacă vrei să surprinzi pe cineva drag cu o varietate bogată de bomboane, dar nu ești fanul unei astfel de forme de prezentare, potți opta oricând pentru varianta clasică, o cutie de un 1 kg plină de astfel de bomboane.

Produsul este disponibil aici.

Dulciuri sănătoase

Chiar dacă perioada sărbătorilor de iarnă e foarte aproape de noi, unii dintre noi nu sunt deloc dispuși să facă vreun compromis alimentar. De aceea, le vei face o mare bucurie de Moș Nicolae dacă le vei dărui un coș de răsfățuri dulci și prietenoase. Iată ce îți propunem să așezi în aceast cadou: dulceață fără zahăr, jeleuri naturale fără gluten, cremă tartinabilă de cacao sau ciocolată vegană amăruie. Toate aceste produse delicioase sunt disponibile pe vegis.ro.

Citește și:

Tot aici vei mai gasi un cadou cu totul special: mierea de salcâm 100% naturală cu foițe de aur comestibil de 23 kt. Datorită compoziţiei sale complexe, mierea crudă de salcâm este un excelent tonic pentru organism, întăreşte imunitatea, combate oboseala şi are efect antioxidant. Fulgii de aur alimentar de 23 kt potenţează efectul antioxidant al mierii, ajutând la regenerarea celulelor şi contribuind la eliminarea stresului.

Produsul este disponibil aici.

Coș cadou pentru domni

Moș Nicolae nu vine doar la băieții cuminți, ci și la bărbații dragi din viețile noastre. Pentru ei vă propunem câteva sugestii de cadouri de Moș Nicolae care să le încânte toate simțurile.

Primul coș pe care vi-l propunem ar putea fi un cadou ideal pentru un bărbat mai tânăr, care se dezvoltă și își explorează încă toate opțiunile. Acesta conține Chivas Regal, whisky invechit minim 12 ani, alc 40%, 700ml., 2 pahare cu picior, pictate manual și trufe de ciocolata.

Citește și:

Produsul este disponibil aici.

Cea de-a doua sugestie de cadou este o cutie cadou neagră, elegantă, menită unui bărbat împlinit, sigur pe soarta lui. Aceasta conține un Whisky Jack Daniel’s 500ml - 40% alcool, trabuc dominican ambalat individual Don Tomas Bundle Churchill, agenda neagra nedatata A5, pix negru elegant cu pastă albastră, ciocolată cu lapte elvețiană cu Whisky Jack Daniel’s Tennessee 100g, pahar din sticlă pentru whisky 310ml, mix cu stafide, arahide prăjite, alune de padure, migdale și nuci Caju prajite 100g, elemente decorative și de design Boxino, elemente de protecție pentru transport.

Produsul este disponibil aici.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.